Στην τελική ευθεία βάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την υπόθεση της απόκτησης σέντερ φορ, καθώς είχαν εγκαταλείψει την περίπτωση του Φινλανδού Πούκι που έκλεισε στη Νόριτς. Στην Ολλανδία, μετά το πρώτο δυνατό φιλικό με την Αντερλεχτ (2-2) ο ΠΑΟΚ δίνει ένα ακόμα σήμερα με τη Νόρτζελαντ, στο οποίο δεν θα λάβει μέρος ο Εβγκέν Χατσερίδης –υπέστη διάστρεμμα στην πρωινή προπόνηση και έτσι ο Λουτσέσκου δεν τον υπολογίζει απόψε. Ο ρουμάνος τεχνικός πάντως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ελ Καντουρί, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους στο φιλικό με την Αντερλεχτ. Μάλιστα σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

«Η παρουσία του είναι πολύ σημαντική. Μας δίνει ποιότητα και ποσότητα. Μπορεί να δημιουργήσει και για τον ίδιο και για τον συμπαίκτη του. Ακόμα και πέρυσι, όσο αγωνίστηκε, προκάλεσε πολλά προβλήματα στους αντιπάλους. Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για αυτόν, αφού καταλαβαίνει ότι μπορεί να σκοράρει» τόνισε ο Λουτσέσκου στους απεσταλμένους συναδέλφους, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Πρίγιοβιτς θα είναι έτοιμος για τους αγώνες με τη Βασιλεία. Μπορεί να έχει κάποιες ημέρες διακοπές, αφού μόλις πριν από λίγο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Σερβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά όπως είπε ο κόουτς του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και αγώνων.

Το Σαββατοκύριακο ήταν δύσκολο και για τον αργεντινό τερματοφύλακα Ροντρίγκο Ρέι, αλλά και για τους Ισπανούς Ανχελ Κρέσπο και Χοσέ Κάνιας. Οχι από προπονητικής άποψης, αλλά από την καζούρα που δέχθηκαν από τους συμπαίκτες τους για τον αποκλεισμό της Αργεντινής και της Ισπανίας από το Μουντιάλ.