Τους Smilers τους σούπερ ήρωες για κάθε παιδί που χρειάζεται βοήθεια, επιστράτευσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την καλοκαιρινή γιορτή για παιδιά που διοργανώνει στο Πάρκο Φλοίσβου, από τις 6 ως τις 8 Ιουλίου και ώρες 18.00 – 22.00, με την υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και ελεύθερη είσοδο.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Smile Boy, την Smile Girl και τον πιστό τους φίλο Rescue Dog, να βγάλουν φωτογραφίες και να ενημερωθούν για τις super δυνάμεις τους.

Κινητό Πλανητάριο, Παιχνίδια με χρώματα, Εργαστήρι κέρινων ομοιωμάτων χεριών, Εκπαιδευτική Ρομποτική, Παιχνίδια δράσης, Facepainting, φωτογραφίες σε photobooth, Χορός, Ζωγραφική, Μουσική, Μαγικά Κόλπα είναι μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους επισκέπτες.

Στο χώρο θα λειτουργεί και bazaar με είδη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών. Τα έσοδα από αυτές τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του Ιδρύματος.