Μεγαλώνει η αγωνία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, σχετικά με το αγωνιστικό μέλλον του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Μετά από τέσσερις σεζόν με την ομάδα του Κλίβελαντ, ο «Βασιλιάς» έχει την πλήρη εξουσία ν’ αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό όμιλο, «ESPN», ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ αναμένεται ν’ ανακοινώσει την απόφαση του την Παρασκευή, με επτά ομάδες να ονειρεύονται την απόκτηση του.

Ο ΛεΜπρόν θα μείνει ελεύθερος την 1η Ιουλίου και όλοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θέλουν να τον προσεγγίσουν. Έτσι, δεν είναι λίγες οι ομάδες που αναμένεται να έχουν συνάντηση μαζί του, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε να προσπαθήσουν να τον πείσουν να αλλάξει φανέλα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Μπόστον Σέλτικς, Φιλαδέλφεια 76ers, Λος Άντζελες Λέικερς, Χιούστον Ρόκετς και Μαϊάμι Χιτ είναι οι επτά ομάδες που ενδιαφέρονται. Ως την Παρασκευή ο σούπερ σταρ των Καβς θα πρέπει να αποφασίσει αν θα κάνει χρήση της οψιόν που τον κρατά” και τη νέα σεζόν με τους Καβαλίερς για τη σεζόν 2018/2019 αντί 35,6 εκατ. δολαρίων.