Πλήρωμα θαλάμου επιβατών αλλά και θέσεις καθηκόντων πληρώματος αναζητούν οι αεροπορικές εταιρείες Emirates και Ryanair.

Για τον λόγο αυτόν και οι δύο εταιρείες διοργανώνουν ημέρες καριέρας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, η εταιρεία Emirates αναζητεί προσωπικό που θα απασχοληθεί στο Ντουμπάι.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα έτος εμπειρίας φιλοξενίας/εξυπηρέτησης πελατών, να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά.

Επίσης πρέπει να έχουν ελάχιστο ύψος 1,60 μ. και να φθάνουν τα 2,12 μ. όταν σηκώνονται στις μύτες των ποδιών τους, που θα τους επιτρέψει να φτάσουν τον εξοπλισμό επείγουσας ανάγκης σε όλους τους τύπους αεροσκαφών.

Σημειώνεται ότι δεν πρέπει να έχουν σε εμφανή σημεία του σώματός τους τατουάζ, ενώ θα πρέπει να είναι ιατρικά κατάλληλοι για την κάλυψη των απαιτήσεων του πληρώματος θαλάμου επιβατών.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ημέρας καριέρας που θα γίνει στην Αθήνα στις 28 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αναλυτική παρουσίαση για τον ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, καθώς και τα προνόμια που έχουν όσοι εργάζονται για τον Ομιλο Emirates και ζουν στο Ντουμπάι. Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων. Οσοι καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία όλα τα στάδια της συνέντευξης θα έχουν την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στην εταιρεία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Emirates στον σύνδεσμο www.emirates.gr και να ενημερώνονται για τις προγραμματισμένες ημέρες καριέρας μέσω της σελίδας https://flightattendantcentral.com/recruiting-now/emirates/

* Η Crewlink, ο επίσημος συνεργάτης της Ryanair, προσλαμβάνει προσωπικό για θέσεις καθηκόντων πληρώματος σε όλη την Ευρώπη.

Οσοι προσληφθούν θα έχουν εγγυημένη σύμβαση διάρκειας δύο ετών με δυνατότητες μονιμότητας, εξαιρετικά ανταγωνιστικό βασικό μισθό, καθώς και επίδομα ευελιξίας και νέο επίδομα παραγωγικότητας για τα μέλη του πληρώματος που υπερέχουν σε αυτόν τον ρόλο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν διαβατήριο της ΕΕ, να έχουν ύψος μεταξύ 1,57 μ. και 1,88 μ. και να μπορούν να κολυμπήσουν 25 μέτρα χωρίς βοήθεια.

Επίσης πρέπει να έχουν άνετη ομιλία και γραφή στα αγγλικά.

Η εταιρεία διοργανώνει ημέρες καριέρας σε Θεσσαλονίκη (11 Ιουλίου) και Αθήνα (12 Ιουλίου) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή www.crewlink.ie/el/