Πείτε μου δυο λόγια για πρόσωπα με τα οποία έχετε συνεργαστεί: Μάνος Ελευθερίου…

Υπέροχος και αξιαγάπητος. Πρέπει να είναι εύκολος ο στίχος, είναι τέτοια η ζωή μας σήμερα περίπλοκη. Εχω πει σε πρώτη εκτέλεση δικά του όπως τα «Δυο σκιές» και «Τα κρεβάτια». Εχει πολλές εικόνες και νοήματα μέσα στα τραγούδια του. Είναι όμως και εύστοχος.

Ελένη Βιτάλη. Συνεργαστήκατε υπό την μπαγκέτα του Ξαρχάκου…

Θεότητα αληθινή, γνήσια. Η φωνή της θείο πράγμα.

Νεοκλής Νεοφυτίδης…

Λατρεία, αδελφός. Εξαιρετικό πλάσμα. Εχει να δώσει πολλά πράγματα. Και ως συνθέτης. (Σ.σ.: νέο τραγούδι των δύο που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες είναι το «Κι εγώ η θάλασσά σου», σε στίχους της Σαΐα και μουσική του Nεοφυτίδη).

Σταμάτης Κραουνάκης…

Η αρχή μου, ο άνθρωπος που στα χέρια του έκανα τα πρώτα μου βήματα. Πιο πολύ κουβάλησα αυτά που μου είπε. Δάσκαλος ζωής. Μην ξεχνάτε πως ήμουν πέντε χρόνια στη Σπείρα. Πρώτη μέρα που ήλθα στην Αθήνα από την Κόρινθο, πήγα στον Σταμάτη για σεμινάρια. Ο πατέρας μου δεν ήθελε. Πήγα σε συσκευαστήριο και εργάστηκα, δεν ήταν εύκολο.

Πού μεγαλώσατε;

Γεννήθηκα στη Λάρισα, η μάνα μου είναι από κει. Αξιωματικός ο μπαμπάς μου τότε, έγινε παπάς μετά. Και όταν ήμουν 9 μηνών, πήγαν Αρχαίες Κλεωνές και μετά όταν ήμουν 13 μείναμε λίγο Κόρινθο και μετά στο Περιγιάλι. Μου άρεσε πάντα το τραγούδι.

Ξαρχάκο ακούγατε;

Εχω ένα αρμονιάκι που ερχόταν ο δάσκαλος. Εκεί το πρώτο κομμάτι που πέρασα ήταν το «Ενα πρωινό».

Οι γονείς σας χαίρονται σήμερα;

Εκ του αποτελέσματος χαίρονται, αρχικά δεν είχαν χαρεί.

Πότε γνωριστήκατε με τον Ξαρχάκο;

Το 2006. Στις πρόβες με Λουκιανό Κηλαηδόνη και Δώρο Δημοσθένους. Συνεργαζόμουν δύο χρόνια με τον Λουκιανό. Μας έδωσε δύο οδηγίες ο Σταύρος τότε, μου κόπηκαν τα πόδια και είπα δεν θέλω να τον ξαναδώ. Τον ξαναείδα στα Χανιά το 2007. Εκεί με ξαναείδε κι εκείνος. Ούτε καν θα θυμήθηκε ποια είμαι. Και βέβαια του το είπα όταν ήταν πια αργά!