Ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική, μετά από έμφραγμα που έπαθε το περασμένο Σάββατο την ώρα που βρισκόταν στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ήρθε σε επαφή με τη σύζυγο του, Τζούλια μίλησε on camera για την κατάσταση της υγείας του, τονίζοντας ότι ο ηθοποιός έχει επαφή με το περιβάλλον.

«Έχω μεγάλη αγωνία για το Ντίνο, γιατί πραγματικά είναι ηρωικός άνθρωπος. Εμείς θέλαμε να πάμε να τον δούμε στο νοσοκομείο, αλλά μας είπαν ότι δε μπορούμε ακόμα και ότι πρέπει να περιμένουμε μερικές ημέρες. Είναι στην Εντατική, έχει επαφή με το περιβάλλον από ότι μας είπε η σύζυγος του, η Τζούλια. Αλλά επιτρέπεται μόνο στη Σμαράγδα και στη Τζούλια να μπαίνουν», δήλωσε ο ηθοποιός.

Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου, ο διάσημος ηθοποιός αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και κατέρρευσε, όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να απομακρύνουν από τη Βουλή τους διαδηλωτές. Ο ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» με πρόσθιο έμφραγμα και μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Καρδιολογικής Κλινικής. Εκεί υπεβλήθη σε μια νέα μέθοδο πρωτογενούς αγγειοπλαστικής.