Την είσοδό της και στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας ανακοίνωσε η Nova, που ήδη δραστηριοποιείται στο χώρο της ψηφιακής συνδρομητικής τηλεόρασης, παρέχοντας υπηρεσίες οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα.

Οι νέες υπηρεσίες Nova Energy είναι το νέο βήμα της εταιρείας στο χώρο της ενέργειας. Έτσι, εκτός από συνδρομητική τηλεόραση, Ίντερνετ και σταθερή τηλεφωνία, η εταιρεία θα παρέχει και υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας.

«Η Nova εισέρχεται στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας, μία συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά με νέες ευκαιρίες και προοπτικές», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία και προσθέτει: «Η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, υπό τα σημερινά δεδομένα, δημιουργεί συνθήκες επιχειρηματικής ανάπτυξης και πολλαπλής ωφέλειας για τους καταναλωτές καθώς αποβλέπει στην κάλυψη μιας από τις ζωτικότερες ανάγκες του ελληνικού νοικοκυριού».

Η προσθήκη των υπηρεσιών ενέργειας στο χαρτοφυλάκιο της Nova, σύμφωνα πάντα με τη διοίκηση της εταιρείας, «ενισχύει περαιτέρω τη στρατηγική της, που αποβλέπει στην πλήρη κάλυψη του συνόλου των αναγκών του ελληνικού νοικοκυριού για ψυχαγωγία, επικοινωνία και ενέργεια σε μια ενιαία ολοκληρωμένη εμπειρία υπηρεσιών κάτω από το ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand Nova». Στόχος της Nova είναι «ο καταναλωτής να έχει μόνο έναν πάροχο, ο οποίος θα καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες της οικογένειάς του».

Η Nova, δεν θα κάνει μεταπώληση υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας κάποιου παρόχου, αλλά δημιουργεί τις δικές της υπηρεσίες Nova Energy, με σκοπό να εκμεταλλευθεί τη μεγάλη συνδρομητική της βάση, εντάσσοντας και την ηλεκτρική ενέργεια στα υπόλοιπα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρει. Οι υπηρεσίες Nova Energy απευθύνονται σε οικιακούς χρήστες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα παρέχονται σε συνεργασία με την εταιρεία Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε.

Οι νέες υπηρεσίες Νova Energy, σύμφωνα με την εταιρεία, «εξασφαλίζουν πραγματικό και σημαντικό όφελος σε σχέση με τις χρεώσεις του βασικού προμηθευτή». Μεταξύ άλλων, εξασφαλίζουν:

* Έκπτωση 25% για όλες τις χρεώσεις κατανάλωσης «ημέρας» και όλα τα πάγια, καθώς και 15% έκπτωση στις χρεώσεις κατανάλωσης «νύχτας», με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού.

* Μηδενικό πάγιο όταν η κατανάλωση «ημέρας» ξεπερνά τις 2.000kWh ανά τετράμηνο.

* Απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής εγγύησης, εάν η εξόφληση του λογαριασμού γίνεται μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής.

Επιπλέον, κάθε πελάτης της εταιρείας θα μπορεί να έχει την ανάλυση του προφίλ κατανάλωσης και την ανάλογη πρόταση για το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες του, από το προσωπικό των καταστημάτων Nova ή το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο 13831. Επίσης, στο www.nova.gr/novaenergy θα μπορεί κάποιος να βρει πληροφορίες τόσο για τις υπηρεσίες Nova Energy, όσο και ένα online εργαλείο το οποίο, με τις κατάλληλες πληροφορίες που εισάγει ο χρήστης, του προτείνει συγκεκριμένο πακέτο υπηρεσιών -κατάλληλα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του.