Σε ρυθμούς Μουντιάλ κινείται και ο ΠΑΟΚ με τους παίκτες του να περιμένουν την πρεμιέρα του συμπαίκτη τους Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος θα ενισχύσει τη Σερβία στον «τελικό» της πρεμιέρας με την Κόστα Ρίκα πριν αγωνιστεί κόντρα στην Ελβετία, τη φανέλα της οποίας είχε επίσης φορέσει πριν τελικά επιλέξει οριστικά τη νυν εθνική του ομάδα.

Στα μεταγραφικά, περιμένουν στη Θεσσαλονίκη –ενδεχομένως και μέχρι την Κυριακή –την απάντηση του σουηδού μέσου Πόντους Βέρνμπλουμ, για τον οποίο οι κυπελλούχοι Ελλάδας ανέβασαν την προσφορά τους πάνω από 5.000.000 ευρώ μαζί με τα πριμ για τριετές συμβόλαιο.

Πάντως, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Κυριάκος Κυριάκος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm 89.4 επιβεβαίωσε ότι η ομάδα είναι ουσιαστικά έτοιμη.

«Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή την επιτυχημένη ομάδα. Θα προσθέσουμε κάποια στοιχεία με τρεις-τέσσερις μεταγραφές. Το 90% της ομάδας είναι σχηματοποιημένο. Η ομοιογένεια από μόνη της είναι η πρώτη μεταγραφή. Ολοι έχουμε εμπιστοσύνη στον Ιβάν Σαββίδη» είπε μεταξύ άλλων, ενώ τόνισε ότι εάν έρθει κάποια –σοβαρή όμως –πρόταση για πώληση κάποιου παίκτη, στον Δικέφαλο θα την εξετάσουν.

Ανανέωσε με Μαρκόφσκι

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε στο μεταξύ το συμβόλαιο του νεαρού Ιλια Μαρκόφσκι μέχρι το 2021. Πρόκειται για τον 21χρονο φορ ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε με την Κ20 του Δικεφάλου. Σημείωσε μάλιστα 8 γκολ σε 11 συμμετοχές, μοίρασε δύο ασίστ και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο της Super League Σουρωτή.

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που προπονήθηκε και με την πρώτη ομάδα, αφήνοντας μάλιστα αρκετές θετικές εντυπώσεις.