Τα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ ήταν το αντικείμενο της χθεσινής σύσκεψης στην οποία συμμετείχαν ο Ιβάν Σαββίδης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Λούμπος Μίχελ.

Συζητήθηκαν όλες οι μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν αυτή την περίοδο την ομάδα, το σημείο στο οποίο βρίσκονται, αλλά και οι εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν εάν χαλάσει κάποια από αυτές.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως ώστε η πρόταση για τον Πόντους Βέρνμπλουμ να φτάσει τα πέντε εκατ. ευρώ για τρία χρόνια. Ο στόχος είναι να προχωρήσουν το συντομότερο όλα αυτά τα θέματα ώστε ο Λουτσέσκου να έχει τους παίκτες στη διάθεσή του από την ημέρα που θα αρχίσει η προετοιμασία (20/6) για τη νέα περίοδο και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον ΠΑΟΚ έχουν θέσει βασικό στόχο την ενίσχυση της επίθεσης και ήδη στις εναλλακτικές λύσεις που έχουν στα χέρια τους είναι και ο 22χρονος Αγγλος, αλλά με νιγηριανή καταγωγή, Τσούμπα Ακπόμ. Ο νεαρός επιθετικός ανήκει στην Αρσεναλ, από τον Ιανουάριο όμως αγωνίστηκε δανεικός στη βελγική Σιντ Τρουίντεν με την οποία είχε 16 συμμετοχές, με έξι γκολ και μία ασίστ. Να σημειώσουμε ότι ο 22χρονος έχει 12 συμμετοχές με την Αρσεναλ, ενώ με τη δεύτερη ομάδα σε 50 αγώνες έχει πετύχει 33 γκολ. Μία ακόμα εναλλακτική λύση που συζητούν οι Λουτσέσκου και Μίχελ είναι ο Ντάριο Λεσκάνο. Πρόκειται για παραγουανό επιθετικό, ο οποίος διαθέτει κροατικό διαβατήριο και έτσι μπορεί να αγωνιστεί ως κοινοτικός. Στη λίστα φυσικά παραμένουν και οι Κόντε, Κρκιτς. Σε ό,τι αφορά τους παίκτες του ΠΑΟΚ που θέλουν σύλλογοι από το εξωτερικό, ο Τζάλμα Κάμπος αποτελεί στόχο ομάδων στην Τουρκία. Ετσι, εκτός από την Αλάνιασπορ φαίνεται ότι για τον Κάμπος ενδιαφέρεται και η Γκεζτέπε, η οποία σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο σκοπεύει να καταθέσει και πρόταση. Εως τώρα πάντως στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει τίποτα επίσημο για τον Κάμπος, παρά μόνο ότι η διοίκηση έχει ξεκαθαρίσει πως δεν παραχωρείται.