Έτοιμος για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό πάρτι του πλανήτη, το Παγκόσμιο Κύπελλο, έστω κι αν δεν έχει την ίδια αίγλη λόγω της… απουσίας του, είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

«Ήταν σαφές ότι δεν θα ήμουν μέλος της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ, αλλά όπως είπα πριν από τέσσερα χρόνια επαναλαμβάνω πως το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA χωρίς εμένα δεν αξίζει να το παρακολουθήσετε! Πραγματικά το εννοώ. Αλλά τώρα είναι πιθανό ότι θα παραβρεθώ και θ` απολαύσω αυτό το παγκόσμιο κύπελλο από κοντά. Ως συνεργάτης της VISA θα βρεθώ στην Ρωσία. Είναι σημαντικό που πραγματοποιείται εκεί μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Θα είναι εκπληκτική όπως κάθε παγκόσμιο κύπελλο. Είναι το μεγαλύτερο πάρτι στον κόσμο και δεν θα το χάσω», είπε ο Ιμπραΐμοβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

Όταν δε του ζητήθηκε να δώσει προγνωστικά για τη νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια είπε πως φαβορί είναι «Βραζιλία, Ισπανία, Γερμανία και προφανώς η Σουηδία. Η Αργεντινή επίσης παρότι οι ποδοσφαιριστές της δεν θέλουν να χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους ως φαβορί. Είναι κρίμα που εκτός διοργάνωσης βρίσκονται οι ΗΠΑ, η χώρα στην οποία ζω και παίζω ποδόσφαιρο».