Ο Εβγέν Χατσερίδης έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη και είχε την πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο ουκρανός αμυντικός θέλησε να έρθει νωρίτερα απ’ ό,τι αρχικά ήταν προγραμματισμένο, προκειμένου να προσαρμοστεί συντομότερα στις νέες συνθήκες.

Ο Χατσερίδης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ξεναγήθηκε τόσο στο γήπεδο της Τούμπας όσο και στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Σημειώνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί μακριά από την Ουκρανία.

Στο μεταξύ, με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη αναμένεται να δρομολογηθούν και οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Οπως είναι γνωστό σε αυτή την περίοδο τρεις είναι οι υποθέσεις που χειρίζεται η ομάδα. Η πρώτη αφορά τον ισπανό επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα Πέδρο Κόντε. Στη συνέχεια υπάρχει το θέμα με τον φινλανδό επιθετικό Τέεμου Πούκι. Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση 800.000 ευρώ, ωστόσο ο Πούκι δεν έχει δώσει την απάντησή του.

Ο Βέρνμπλουμ

Τέλος, τους υπευθύνους της ομάδας απασχολεί ιδιαίτερα η υπόθεση του Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο 31χρονος Σουηδός θεωρείται από τις καλύτερες περιπτώσεις και ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να προσπαθήσει αρκετά για την απόκτησή του.

Παράλληλα, υπάρχουν και οι παίκτες της ομάδας για τους οποίους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον σύλλογοι από το εξωτερικό. Παρά το γεγονός ότι έχει ξεκαθαριστεί πως ο Τζάλμα Κάμπος δεν παραχωρείται, ο προπονητής της Αλάνιασπορ Μεσούτ Μπακάλ επιμένει για την απόκτησή του, υποστηρίζοντας ότι τον γνωρίζει καλά από προηγούμενη συνεργασία τους.