Συγχαρητήρια του Προέδρου της Βουλής στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ομάδα Πόλο του Ολυμπιακού

Τα συγχαρητήριά του στην Ομάδα Πόλο του Ολυμπιακού που χρίστηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης, κερδίζοντας το Σάββατο το βράδυ στον τελικό της Γένοβας, εξέφρασε ο πολιτικός κόσμος, με ανακοινώσεις.

Ο Πρόεδρος της Βουλής

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικόλαος Βούτσης, ανέφερε: «Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη που κατακτήσατε ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης στο πόλο. Καταφέρατε για δεύτερη φορά στην ιστορία της Ομάδας σας να χριστείτε Πρωταθλητές Ευρώπης και μαζί με το Κύπελλο, σηκώσατε και την Ελλάδα λίγο ψηλότερα, εκπροσωπώντας την χώρα μας επάξια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο. Ο αθλητισμός και το άθλημά σας, που απαιτεί σκληρή προπόνηση και θέληση, αποτελεί παράδειγμα για τη νεολαία μας. Εύχομαι, πάντα επιτυχίες στις ελληνικές ομάδες μας και θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον προπονητή σας και σε κάθε παίκτη ξεχωριστά για την μεγάλη νίκη σας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λίγκ εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνοντας πως η ομάδα μας έκανε περήφανους για μια ακόμα φορά. Σε ανάρτησή του στο τουίτερ ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τονίζει ότι είναι ελπιδοφόρο σήμερα ελληνικές ομάδες να κατακτούν την κορυφή της Ευρώπης.

Η Αννα Καραμανλή

Η αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, ανέφερε: «Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, μετά από μια μεγαλειώδη εμφάνιση, κατέκτησε το Champions League για δεύτερη φορά στην ιστορία της και απέδειξε ότι πανάξια έχει καθιερωθεί ως μία από τις ισχυρότερες ευρωπαϊκές δυνάμεις του αθλήματος. Η ελληνική υδατοσφαίριση συνεχίζει να δίνει με συνέπεια δυναμικό παρών τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, χαρίζοντας αλλεπάλληλες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό. Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου και σε όλους τους συντελεστές αυτής της ιστορικής επιτυχίας. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν και να διακρίνονται στο κορυφαίο επίπεδο».

Η Ενωση Κεντρώων

«Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ευρώπη στο Πόλο, από την ομάδα του Ολυμπιακού. Συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία, στους παράγοντες της ομάδας και στους φίλους του Ολυμπιακού. Η επιτυχία αυτή μας διδάσκει ότι, εφόσον προσπαθείς έχεις οργάνωση και θέτεις στόχους, φέρνεις και θετικά αποτελέσματα» αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ενωση Κεντρώων.