Στη δέσμευση ότι την ερχόμενη Δευτέρα (11/06) θα εξοφλήσει όλα τα χρέη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού προς το Δημόσιο προέβη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο νέος «ισχυρός άνδρας» του ερασιτέχνη αναφέρθηκε στο πλάνο που έχει για να επαναφέρει τα τμήματα στην κανονικότητα.

Στο πλαίσιο των αρχαιρεσιών της Παρασκευής, ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μίλησε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Μου ζήτησαν να αναλάβω από το 2012. Ήξερα ότι η θέση μου είναι στην κερκίδα, αλλά τώρα, γυρνώντας πίσω, βλέπω επιτυχίες.

Βλέπω τώρα την κατρακύλα του Ερασιτέχνη και ζήτησα την άδεια από τον θείο και τον πατέρα μου να αναλάβω. Μου είπαν «προχώρα» και είμαι εδώ σήμερα. Τα τελευταία χρόνια ο Ερασιτέχνης κατρακυλάει και στόχος είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους που έχει:

«Ο πρώτος είναι οι ίδιοι άνθρωποι του μπάσκετ με την γνώση που έχουμε να σταματήσουμε την κατρακύλα. Θέλουμε εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες μέλη. Κανείς δεν περισσεύει. Πρέπει τα λάθη να μείνουν στο παρελθόν και να κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Υπάρχουν διοικήσεις, που έχουν υπογράψει συμβάσεις, που δεν είναι προς όφελος του Παναθηναϊκού. Ένα θα σας πω: ο Ερασιτέχνης νοικιάζει στην ΠΑΕ το γήπεδο για 50.000 ευρώ. Θα πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε το συμφέρον του συλλόγου, για να συνεχίσουν να υπάρχουν Παναθηναϊκοί. Εμένα με νοιάζει όλοι οι Παναθηναϊκοί να στεγάζονται στο ίδιο μέρος. Στόχος της πρώτης χρονιάς είναι να επιστρέψουμε σε ένα επαγγελματικό επίπεδο. Τη Δευτέρα το πρωί θα πάω να εξοφλήσω όλα τα χρήματα προς το Δημόσιο».