Ο νέος προπονητής του Αρη Πάκο Ερέρα βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ισπανία, αλλά θα έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή και τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίασή του από τη διοίκηση του συλλόγου.

Οι Κίτρινοι έχουν ξεκινήσει τις επαφές για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο ισπανός τεχνικός θα έχει σημαντικό ρόλο στις μεταγραφικές εξελίξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως από τη στιγμή που επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Αρη με τον έμπειρο τεχνικό, είδαν το φως της δημοσιότητας πολλά ονόματα παικτών που αγωνίζονται στην Ισπανία.

Είναι προφανές πως ο Πάκο Ερέρα θέλει να γίνουν κινήσεις από την ισπανική αγορά (την οποία γνωρίζει άριστα) και ο Αρης ποντάρει πολλά στην παρουσία του 64χρονου προπονητή στον πάγκο της ομάδας. Ο Ερέρα έχει πολλές διασυνδέσεις στην πατρίδα του και έχει την δυνατότητα να μιλήσει με προπονητές μεγάλων ομάδων, όπως για παράδειγμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Αυτό είναι ένα στοιχείο που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως τις τελευταίες μέρες έχουν παρουσιαστεί ως μεταγραφικοί στόχοι του Αρη, παίκτες που αποχωρούν από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Ο Πάκο Ερέρα επιστρέφει, όπως προαναφέραμε, στη χώρα μας την Παρασκευή και θα έχει το Σαββατοκύριακο μια σειρά από σημαντικές συναντήσεις με τους ιθύνοντες του Αρη. Ο νέος προπονητής των Κίτρινων θα μιλήσει με τη διοίκηση του συλλόγου για τις πρώτες μεταγραφές και θα ενημερώσει τους διοικούντες τον Αρη, για τις επαφές που είχε το διάστημα της παραμονής του στην Ισπανία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάκο Ερέρα έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με παίκτες που θεωρεί ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Ερέρα θα μιλήσει στην επίσημη παρουσίαση του για τα πλάνα που έχει στο μυαλό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και φυσικά ο νέος προπονητής του Αρη θα απαντήσει και στις ερωτήσεις που θα αφορούν τις μεταγραφικές εξελίξεις.