Οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν όλους τους ανθρώπους στην καθημερινότητά τους, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο. Γνωρίζατε όμως ότι η στάση μας απέναντι στις καιρικές συνθήκες είναι, εν μέρει και επήρεια του προσωπικού μας ωροσκοπίου;
Πάμε να λοιπόν να δούμε ποιος είναι ο ιδανικός καιρός για κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ: Το ιδανικό κλίμα για τους Κριούς θα είχε συχνές, ακόμη και ακραίες εναλλαγές. Οι δυνατές βροχές, οι καταιγίδες και οι δυνατοί άνεμοι είναι το στοιχείο τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Ως παραδοσιακός τύπος και το κατ’ εξοχήν γήινο ζώδιο, ένας καθαρόαιμος Ταύρος θα λάτρευε το κλίμα μιας περιοχής με διακριτές τις τέσσερις εποχές, με τα χρώματα και αρώματα που αυτές φέρνουν μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στους λίγο ψυχολογικά ασταθείς Διδύμους δεν θα ταίριαζε καθόλου η ομίχλη ή η βροχή διαρκείας. Ας έχει συννεφιά, η βροχή όμως να τους λείπει. Και ας μην κρατήσει πολύ…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε γενικές γραμμές πάντως τους «πάει» η ανέφελη μέρα και λατρεύουν την καλοκαιρινή ζέστη, ακόμη και με υγρασία.

ΛΕΩΝ: Ο ήλιος και η ζέστη είναι οι καιρικές συνθήκες που ταιριάζουν και στα λιοντάρια. Μην τους μιλάτε για χειμώνα και βροχές. Μπορούν να μεταναστεύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γενικού στους παρθένους δεν έχουν ιδιαίτερη επίδραση οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν, εκτός και αν είναι ακραίες. Φυσικά η βροχή θα τους εκνευρίσει, γιατί ή θα χαλάσει το μαλλί ή θα λερωθούν τα παπούτσια τους.

ΖΥΓΟΣ: Το ιδανικό κλίμα θα ήταν να επικρατούν ανοιξιάτικες θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της μέρας και φθινοπωρινές καιρικές συνθήκες με βροχές κατά τη διάρκεια της νύχτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οσο πιο γκρίζα και πυκνά τα σύννεφα τόσο είναι τα κέφια τους καλύτερα. Και αν μετά από μια δυνατή νεροποντή με κεραυνούς και αστραπές βγει κανένας ήλιος που θα αρχίσει να εξατμίζει όλη αυτή την υγρασία και να πνίγει τον τόπο, εκεί μιλάμε ότι βρίσκεται στον παράδεισο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσο πιο άγρια η καταιγίδα τόσο με μεγαλύτερο δέος και πρωτόγονη χαρά την απολαμβάνει. Ως παιδί της φωτιάς λατρεύει τους κεραυνούς και τις αστραπές, αρκεί να μη στέκονται εμπόδιο στα ταξίδια του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν τον ενδιαφέρει η εποχή του χρόνου, δεν τον αφορά εάν βρέχει ή χιονίζει, σταθερότητα και συνέχεια να υπάρχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εναλλαγές του καιρού είναι η χαρά του Υδροχόου Το ανιαρό και μονότονο καιρικό μοτίβο τον κουράζει. Οσο πιο ακραίες οι εναλλαγές τόσο το καλύτερο. Μπορεί να ζει τις τέσσερις εποχές συμπυκνωμένες σε μία και μόνη μέρα;

ΙΧΘΕΙΣ: Τα ψαράκια προτιμούν ότι έχουν έντονο το στοιχείο του νερού. Τι καλύτερο λοιπόν από μια πυκνή ομίχλη, η υγρασία της οποίας διαπερνά τα πάντα και σε κάνει να φαντάζεσαι όλα αυτά που δεν μπορείς να δεις.