Κάποια ζώδια είναι ιδανικά για γάμο ενώ για κάποια άλλα δεν είναι και το καλύτερό τους οι αμοιβαίες υποσχέσεις αιώνιας αγάπης…

Ποιο ζώδιο πρέπει να παντρευτείς; Με ποιο ταιριάζεις πιο πολύ στον ερωτικό-συντροφικό τομέα;

Κριός: Οι Κριοί από αστρολογικής σκοπιάς σου ταιριάζουν με τα Λιοντάρια. Θα κάνετε όμορφο ταίριασμα στη δημιουργία οικογένειας. Αν ανήκεις σ" εκείνη την κατηγορία των Κριών που του αρέσει η περιπέτεια, κάνε σπίτι με Τοξότη.

Ταύρος: Το συντροφικό Ταυράκι είναι πλασμένη/ος για Καρκίνο σπιτόγατο.Ωστόσο οι εργοσιομονής του ζωδίου πρέπει να ρίξουν τα δίχτυα τους προς τον Αιγόκερω, αν θέλετε αυτός ο γάμος να αντέξει στον χρόνο.

Δίδυμοι: Στους Δίδυμους αρέσει η διασκέδαση, θέλουν να περνάνε καλά κι έχουν το κακό ότι βαριούνται εύκολα. Οπότε μπλέκεις με Τοξότη βρίσκεις το δάσκαλό σου. Τώρα αν στο μυαλό σου το μυστικό ενός γάμου είναι το καλό σεξ, απλά επιλέγεις έναν Υδροχόο.

Καρκίνος: Γενικά είσαι περίεργος άνθρωπος, κυκλοθυμικός και το βγάζεις το λάδι του άλλου. Οπότε έχεις ανάγκη έναν ισορροπιστή Ζυγό για να πορευτείς στη ζωή, όσο σε αντέξει. Αν δεν μπορείς με τίποτα την ηρεμία, αντάλλαξε στέφανα με έναν Αιγόκερω. Κι όποιος αντέξει.

Λέων: Βίον ανθόσπαρτο θα ζήσεις με Δίδυμο, αν είσαι της φιλοσοφίας ότι η ζωή είναι πλάκα και δεν την παίρνεις και πολύ στα σοβαρά. Εναλλακτικά, πες το «ναι» σε Κριό, με τον οποίο μπορείτε να κάνετε πολλά μαζί, αρκεί να το θελήσετε.

Παρθένος: Είναι γνωστό ότι δεν εμπιστεύεσαι εύκολα. Ειδικά στην περίπτωση που έχει καεί η γούνα σου στο παρελθόν, παντρέψου έναν Ταύρο για να έχεις το κεφάλι σου όσο το δυνατόν πιο ήσυχο. Αν θεωρείς πως η οικογένεια είναι σαν επιχείρηση, και άρα θέλει κανόνες και άλλα τέτοια ορθολογιστικά πάρε έναν Αιγόκερω .

Ζυγός: Εσύ θες μόνο να δίνεις και να παίρνεις. Η δική σου περίπτωση είναι υπεράνω ζωδίων. Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο πολύ δοτικό, που να αντέχει το γεγονός ότι θέλεις να ζήσεις μία ζωή μαζί του στην απόλυτη κυριολεξία.

Σκορπιός: Κτητικό ζώδιο και κάπως μυστικοπαθές. Αν θες να κάνεις κάτι στα σοβαρά με κάποιον, παντρέψου Παρθένο.

Τοξότης: Η αδερφή ψυχή σου θα μπορούσε να είναι ένας Υδροχόος. Το πρόβλημα που θα προκύψει μαζί του είναι ότι τα υπεραναλύει όλα κι εσύ δεν θες, το κάνεις πολύ καλά και μόνος/η σου. Οπότε ρίξει το βλέμμα σου σ" ένα Ζυγό, που θα σε καταλάβει. Άλλωστε μοιράζεστε τα ίδια ιδανικά. Αμέ.

Αιγόκερως: Καλούς απογόνους με έναν Σκορπιό.

Υδροχόος: Μην το πολυψάχνεις γενικά. Βρες έναν ακόμα Υδροχόο κι ανεβείτε στο βουνό να το φιλοσοφήσετε.

Ιχθύς: Ναι, εσείς οι ονειροπόλοι, οι λίγο εγωκεντρικοί, που πιστεύετε ότι ήρθατε στη γη γιατί χάσατε το δρόμο και που χάρη μας κάνετε και μας συναναστρέφεστε. Θα ταιριάξετε μ" έναν Υδροχόο που επίσης αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται ή μ" ένα Ψάρι, να «κολυμπάτε» παρέα, σ" αυτή την βαθιά και δύσκολη θάλασσα που λέγεται ζωή.