Ο Αρης επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα έπειτα από απουσία τεσσάρων χρόνων και με την επιστροφή των Κίτρινων στη μεγάλη κατηγορία ξεκινά και η εποχή Ερέρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο ισπανός προπονητής συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Αρη, υπέγραψε το συμβόλαιό του (1+1 χρόνο) και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αρη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Αρη. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη, γιατί ο Αρη είναι ένας τεράστιος σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Υπόσχομαι πολλή δουλειά για να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας μέσα από το ποδόσφαιρο που θα παίζει η ομάδα μας. Ξέρω ότι έρχομαι σε μια ομάδα με πολλούς και φανατικούς οπαδούς. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Καρυπίδη ο οποίος μου δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστούμε σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Μετά τις τρεις συναντήσεις που είχαμε στην Ισπανία και στην Ελλάδα διαπίστωσα τη θέλησή του για να γίνω μέλος αυτής της οικογένειας», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός του Αρη.

Ο Πάκο Ερέρα ήταν στην κορυφή της λίστας του Αρη για μεγάλο χρονικό διάστημα και η διοίκηση των Κίτρινων έκανε μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τον ισπανό τεχνικό. Ο Ερέρα έχει εργαστεί σε σημαντικές ισπανικές ομάδες όπως Θέλτα, Χιχόν, Σαραγόσα, Βαγιαδολίδ, Νουμάνθια και Λας Πάλμας ενώ χρήζει ιδιαίτερης μνείας πως έχει διατελέσει συνεργάτης του Ράφα Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ.

Οι εισηγήσεις του Ερέρα

Ο Ερέρα είχε σημαντικές συζητήσεις χθες με τη διοίκηση του Αρη για όλα τα θέματα και φυσικά ο ισπανός προπονητής έχει κάνει τις εισηγήσεις του για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι προτάσεις του Ερέρα έχουν να κάνουν κυρίως με την ισπανική αγορά και από σήμερα κιόλας ξεκινούν οι ενέργειες της διοίκησης του Αρη με βάση τις μεταγραφικές εισηγήσεις που έχει κάνει ο νέος προπονητής του συλλόγου. Ο Ερέρα θα αναχωρήσει σήμερα από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την πατρίδα του. Ο 65χρονος τεχνικός πηγαίνει στην Ισπανία για να μαζέψει τα πράγματά του και θα έρθει σύντομα στην χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση στην Θεσσαλονίκη.