Η Γαλλία δεν έχει καμιά πρόθεση να διαπραγματευθεί με τις ΗΠΑ «υπό την πίεση» της επιβολής δασμών στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου, δήλωσε την Πέμπτη ο γάλλος υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ.
«Θ’ αρνηθούμε να διαπραγματευθούμε υπό πίεση. Συνάντησα σήμερα (Πέμπτη) το πρωί τον (υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ) Ουίλμπουρ Ρος και του είπα καθαρά ότι οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης δεν θα αποδεχθούν ποτέ να διαπραγματευθούν υπό πίεση», είπε ο Λεμέρ σε δημοσιογράφους, κατά τον ενδιάμεσο σταθμό που έκανε στο Μόντρεαλ πριν από την άφιξή του στο Ουίσλερ του Καναδά, όπου πρόκειται να πάρει μέρος στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών, κεντρικών τραπεζιτών και άλλων αξιωματούχων των χωρών της Ομάδας των Επτά (G7).

- Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η ελληνική κυβέρνηση να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος στη φυλακή
- Champions League: Βουδαπέστη σε «αναβρασμό» πριν τον τελικό Παρί Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ
- Εύοσμος: Κατέληξε ο 67χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια – Δικογραφία για ανθρωποκτονία σε βάρος 38χρονου







