Μόλις γνώρισες κάποιον-α, που σε γοήτευσε, και αναρωτιέσαι πως θα τον ή θα την κερδίσεις; Δεν υπάρχει συνταγή για τη θετική έκβαση ενός ραντεβού. Ο εκάστοτε ζωδιακός τύπος ανθρώπου, που έγινε το αντικείμενο του πόθου σου απαιτεί διαφορετική προσέγγιση, ενώ υπάρχουν λάθη στη διαδικασία του φλερτ. Ειδικότερα:

Ο Κριός ενθουσιάζεται πολύ και δεν… κρατιέται, κάτι που ξενερώνει άνδρες και γυναίκες, εκτός αν έχετε συμφωνήσει άλλα πράγματα.Δώσε χρόνο στον άλλον-η να συζητήσετε, να γνωριστείτε. Θυμηθείτε και αύριο μέρα είναι.

Στον αντίποδα, ο Ταύρος χρειάζεται χρόνο για να αποφασίσει εάν το καινούργιο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή τουτου αρέσει. Οταν πια καταλήξει ότι ενδιαφέρεται συνειδητοποιεί ότι άλλος-η επέδειξε ανακλαστικά και πρόλαβε. Χαλάρωσε. Δεν… αγοράζεις σπίτι.

Με το χάρισμα του λέγειν ο Δίδυμος εντυπωσιάζει αλλά ενίοτε το παρακάνει. Ασε και τον άλλον-η να πει μια κουβέντα. Σκέψου να μην είχες ακροατήριο…

Εχεις κεραυνοβοληθεί από έρωτα, αλλά Καρκίνε συγκρατήσου, δεν χρειάζεται να το δείχνεις τόσο πολύ. Ο άλλος-η μπορεί να τρομάξει και να πάει για… τσιγάρα.

Είσαι ο Λέων, ο βασιλιάς του ζωδιακού και το δείχνεις, αλλά ορισμένες φορές το παρακάνεις, δίνοντας την εντύπωση του επιδειξιομανή και του εγωκεντρικού ανθρώπου. Ασε και τον άλλο -η να εκφραστεί.

Ο Παρθένος, που γοητεύεται και ενδιαφέρεται για σοβαρή σχέση διεκδικεί τον άλλο-η με τέτοιο τρόπο που τον ξενερώνει, καθώς ξεχνάει ότι μέρος της κατάκτησης είναι η αποπλάνηση. Εχεις σοβαρό σκοπό, αλλά διασκέδασε και λίγο.

Οταν ο Ζυγός γνωρίζει κάποιον που του αρέσει πολύ με τον οποίο τυχαίνει και να ταιριάζει κιόλας, υπογραμμίζει τόσο το γεγονός, που… χάνει τις εντυπώσεις.

Είναι κατανοητό ότι θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα το πρόσωπο που εμφανίστηκε στη ζωή σου. Δεν χρειάζεται Σκορπιέ να τον βομβαρδίζεις με ερωτήσεις καρφώνοντάς τον με τοδιεισδυτικό βλέμμα σου.

Εχεις ξετρελαθεί με τη νέα γνωριμία αλλά δεν θέλεις να δείξεις ότι… κόβεις και φλέβες. Ετσι αρχίζεις να μιλάς για ελευθερία και ανεξαρτησία. Τοξότη δεν σου την στέρησε κάποιος-α, τουλάχιστον ακόμη.

Ο Αιγόκερος περιμένει από το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει να κάνει εκείνο την πρώτη κίνηση, ενώπροσπαθεί να το εντυπωσιάσει λες και είναι το κελεπούρι του καλοκαιριού.

Ο Υδροχόος ξεχνάει ότι σκοπός του ραντεβού είναι να γνωρίσεις τον άλλο-η και αρχίζει να εξηγείτο ιδεολογικό σου μανιφέστο, κριτικάροντας άπαντες.

Ο φευγάτος Ιχθύς δυσκολεύεται να εκφράσει στο υποψήφιο ταίρι το πόσο του αρέσει, κάτι που κουράζει. Φανέρωσε τις προθέσεις σου.