Χάος επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας από το πρωί εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα τα ΜΜΜ θα κινηθούν ως εξής:
Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία. Στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές Λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών Express Αεροδρομίου, επομένως θα υπάρξει πρόβλημα και προς το «Ελ. Βενιζέλος»
Το Μετρό (γραμμές 2 και 3) θα λειτουργήσει από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων που προκήρυξε το ΣΕΛΜΑ. Από το πρωί υπήρξε μποτιλιάρισμα στους δρόμους προκειμένου να πάει ο κόσμος στις δουλειές του.
Αυξημένη η κίνηση σε όλους τους βασικούς οδικούς άξονες που οδηγούν στο κέντρο της πόλης.
Η γραμμή του ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό) θα λειτουργήσει από τις 08:00 π.μ. λόγω στάσης εργασίας που εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ.
Τις κινητοποιήσεις στα λεωφορεία εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ που αντιδρά στο κλείσιμο του αμαξοστασίου Ελληνικού και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου, ενώ η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ ζητά μεταξύ άλλων προσλήψεις προσωπικού και υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.