Αντιμετωπίζετε τις αλλαγές ως το απαραίτητο… αλατοπίπερο της ζωής ή προτιμάτε να βαδίζετε σε σταθεράμονοπάτια; Πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να προσαρμοστείτε στις διαφορετικές καταστάσεις της ζωής; Το ζώδιο διαμορφώνει και τους βαθμούς ευελιξίας που έχετε στις διάφορες ανατροπές.

Ο Κριός είναι αεικίνητος, απεχθάνεται τη ρουτίνα και δεν διστάζει να κάνει ότι του έρθει στο μυαλό. Θα έλεγε κάποιος ότι δεν θα τον ενοχλήσουν ιδιαίτερα οι αλλαγές. Κι όμως όταν οι αλλαγές του επιβάλλονται δυσκολεύεται να ανταποκριθεί.

Ο Ταύρος νοιώθει με τις αλλαγές ότι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς προτιμάει τα σταθερά μονοπάτια. Ωστόσο, καθώς δεν μπορείς να προβλέψεις και να προλάβεις τα πάντα δεν μπορείς παρά να προχωρήσεις. Αλλωστε όταν κλείνει μια πόρτα ανοίγει ένα παράθυρο.

Οι Δίδυμοι αντιμετωπίζουν ως πρόκληση τις αλλαγές, ακόμη κι αν είναι δυσάρεστες προσαρμόζονται και σχεδόν τις απολαμβάνουν, αφού ξέρουν ότι η μόνη βεβαιότητα στη ζωή είναι ότι δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα.

Ο Καρκίνος θεωρεί σημαντικό να διατηρήσει τα κεκτημένα του, ιδίως στην προσωπική του ζωή. Ετσι αναπολεί το παρελθόν, όταν έλεγχε τα πάντα.

Ο Λέων θα προτιμούσε η ζωή να προχωράει με βάση τις επιθυμίες του. Οταν όλα παίζουν δεν έχεις παρά να προσαρμοστείς, κάτι στο οποίο θα τον βοηθήσει το μυαλό του.

Οι Παρθένοι προτιμούν τη ρουτίνα που τους βοηθά να νοιώθουν ασφαλείς, ωστόσο οι αλλαγές στη ζωή είναι αναπόφευκτες οπότε όταν το συνειδητοποιούν αυτό φροντίζουν να πάρουν το χρόνο τους για να οργανώσουν εκ νέου τη ζωή τους.

Για τον Ζυγό οι ανατροπές δεν είναι το καλύτερο, ωστόσο χρησιμοποιούν τη διπλωματία που τους χαρακτηρίζει και και προχωρούν.

Ο Σκορπιός αντιμετωπίζει τις αλλαγές ως προκλήσεις που ξυπνούν τον δυναμισμό του και τον ωθούν να εξερευνήσει τις νέες δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά του.

Ο Τοξότης με κυβερνήτη τον Δία είναι ο τελευταίος που θα δυσκολευτεί να αντιμετωπίσει τα απρόοπτα της ζωής. Στα δύσκολα λειτουργεί καλύτερα και ενίοτε προκαλεί τη μοίρα του.

Ο Αιγόκερος έχει κάπου μέσα του τη σπίθα της αλλαγής, αλλά αν εξαρτιόταν από εκείνον θα φρόντιζε να μην επηρεάσει την προγραμματισμένη μέχρι κεραίας ζωή του. Επειδή αυτό δεν γίνεται απλά θα δεχθεί την κατάσταση και θα δει πως θα προχωρήσει.

Ο Υδροχόος με κυβερνήτη τον Ουρανό θέλει να αλλάξει τον κόσμο, οπότε γι’αυτόν οι αλλαγές επιβάλλονται και ίσως είναι η αρχή για όσα θέλει να συμβούν.

Οι Ιχθύες με τις αλλαγές νοιώθουν λίγο σαν το ψάρι έξω από το νερό, ωστόσο καθώς δεν έχουν άλλη επιλογήθα προσπαθήσουν να βρουν τον βηματισμό τους.