Για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι, έκτου στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, ο κατάλογος των προσκεκλημένων δεν περιλάμβανε πολιτικούς αλλά πολλές προσωπικότητες της σόουμπιζ και φίλους του ζευγαριού.

Το παρών έδωσαν η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Ουίλιαμς, ο διεθνής παίκτης του ράγκμπι Τζέιμς Χάσκελ, ο βρετανός ηθοποιός ‘Ιντρις Ελμπα, γνωστός για το ρόλο του Μαντέλα που υποδύθηκε, ο βρετανός τραγουδιστής Τζέιμς Μπλαντ, συνθέτης της επιτυχίας «You’re beautiful», πρώην στρατιώτης όπως ο Χάρι, ο οποίος τραγουδούσε στους Invictus Games, τους αθλητικούς αγώνες που διοργανώνει κάθε χρόνο ο πρίγκιπας Χάρι για ανάπηρους στρατιώτες.

Καλεσμένοι ήταν και αρκετοί ηθοποιοί της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Suits», όπου πρωταγωνίστησε η Μέγκαν, όπως ο «σύζυγός» της στη σειρά Πάτρικ Ανταμς, ο Γκάμπριελ Μαχτ, η Σάρα Ράφερτι, όπως και οι βρετανοί συνάδελφοί τους Τομ Χάρντι και Κάρεϊ Μάλιγκαν.

Στις πρώτες σειρές των καθισμάτων ήταν ένας στενός φίλος του Χάρι, ο πρίγκιπας Σιίσο του Λεσότο, με τον οποίο ίδρυσε μια φιλανθρωπική οργάνωση για τα ορφανά του AIDS. Από την πλευρά της οικογένειας, οι αδελφοί και οι αδελφές της αείμνηστης Λαίδης Νταϊάνας, όπως ο κόμης Τσαρλς Σπένσερ, ήταν όλοι καλεσμένοι.

Και οι δύο μεγάλες αγάπες του Χάρι πριν ο πρίγκιπας γνωρίσει τη Μέγκαν: η Τσέλσι Ντέιβι και η Κρεσίντα Μπόνας είχαν λάβει τη θέση τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Το παρών έδωσαν επίσης ο αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ και η δικηγόρος σύζυγός του Αμάλ, η βασίλισσα των αμερικανικών talk-shows ‘Οπρα Γουίνφρεϊ, ο τραγουδιστής ‘Ελτον Τζον και ο σύζυγός του Nτέιβιντ Φέρνις, ο βρετανός άσσος του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ και η γυναίκα του Βικτόρια, σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος του συγκροτήματος Spice Girls.

Σπάνια εξαίρεση από τους πολιτικούς: ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τζον Μέιτζορ, ο οποίος είχε συνδεθεί με τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι μετά τον θάνατο της μητέρας τους, παρέστη στο γάμο.