Δεν γνωρίζουμε εάν ο αγαπημένος ηθοποιός των Τζαχί Κάρσον και Μάρκους Πόσλεϊ είναι ο Τομ Χανκς, πάντως οι αμερικανοί παίκτες του Κοροίβου Αμαλιάδας σίγουρα θα τον θυμήθηκαν.

Στον ρόλο του Βίκτορ Ναβόρσκι και στην ταινία «The terminal», που ουσιαστικά περιέγραφε την αληθινή ιστορία του Ιρανού Μεχράν Καρίμι Νασερί, ο οποίος έμεινε 18 χρόνια στον τερματικό σταθμό 1 του αεροδρομίου του Παρισιού Σαρλ ντε Γκολ!

Εντάξει, ο Κάρσον και ο Πόσλεϊ δεν έμειναν τόσα χρόνια, αλλά χθες εγκλωβίστηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς ενώ πήγαν να πετάξουν για τις ΗΠΑ, διαπίστωσαν ότι η ομάδα τους είχε ακυρώσει τα εισιτήριά τους!

Φημολογείται δε ότι σε μήνυμα που έλαβαν από άνθρωπο του Κοροίβου Αμαλιάδας, τους είπαν: «Η ζωή θα σας γυρίσει αυτό που κάνατε στον Κόροιβο» με την προτροπή μάλιστα «βρείτε τώρα μόνοι σας τρόπο να ταξιδέψετε»!

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Κοροίβου Αμαλιάδας Ντίνου Καλαμπάκου μετά την ήττα-σοκ με τα Τρίκαλα είχαν συγκλονίσει την περασμένη Κυριακή: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουμε «τρυπηθεί» ως ομάδα. Αν έχει γίνει και είναι από έλληνα παίκτη θα τον σκίσω, δεν θα ξαναβρεί πουθενά δουλειά. Για τους Αμερικανούς δεν μπορώ να κάνω κάτι» είχε πει χαρακτηριστικά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιοι παίκτες του να τα έχουν «πιάσει»! Χωρίς να λέει ότι έγινε, άφηνε να εννοηθεί ότι θα ψάξει το θέμα, προσθέτοντας: «Σαράντα λεπτά απόψε, όλα ήταν ανώμαλα»!

Τελικά, να που μπορούσε να κάνει κάτι –ο Κόροιβος –και στους Αμερικανούς, τους οποίους προφανώς υποψιάστηκε, διότι μία ημέρα νωρίτερα ο Ντεκοζί και ο Κεμπ έφυγαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα για την πατρίδα τους. Και αν για τον Κάρσον υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις, ο Πόσλεϊ ήταν αυτός που με δύο τρίποντα στο τελευταίο λεπτό πήγε να γυρίσει μόνος του το παιχνίδι. Απλά, ο συγκεκριμένος φαίνεται ότι πλήρωσε εξωγηπεδικό παράπτωμα την παραμονή του αγώνα. Το καψώνι τάραξε και τον Μάικ Τζέιμς του Παναθηναϊκού, που πήρε το μέρος και των δύο και μάλιστα προσφέρει αυτός –αν θέλουν –τα εισιτήριά τους!

«Πείτε τους ότι είμαι εδώ για αυτούς αν θέλουν ένα εισιτήριο. Αυτά είναι βλακείες. Γι’ αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε μια Ενωση. Για τους άλλους τι να πω, δεν τους αξίζει να είναι καν ομάδα. Μαλ** μάνατζερ. Πρέπει να έχεις θράσος για να το κάνεις αυτό, έχοντας μάλιστα καθυστερήσει πληρωμές δύο μηνών» έγραψε στο Twitter ο άσος του Παναθηναϊκού, για να παρέμβει ο παλαιός παίκτης του Πανιωνίου, που φέτος έπαιζε στην Μπαρτσελόνα, ο Τάιρους Ράις, ο οποίος έγραψε: «Δύο μήνες είναι καλά», με τον Μάικ Τζέιμς να απαντάει: «Εχεις δίκιο, ήμουν επιεικής. Επρεπε να πω 5-6 μήνες»!

«Οικογενειακή υπόθεση»

Ο τζένεραλ μάνατζερ του Κοροίβου, Διονύσης Κάτζος, πάντως, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 στηλίτευσε αυτούς από τους οποίους διέρρευσε η συγκεκριμένη είδηση και μίλησε για ύποπτες καταστάσεις στην ήττα από τα Τρίκαλα!

«Δεν το δημοσιοποιήσαμε εμείς. Να αναλάβει τις ευθύνες του αυτός από τον οποίο έχει διαρρεύσει. Πήρε διαστάσεις μια οικογενειακή υπόθεση. Δεν θα πούμε κάτι παραπάνω».

Για το ματς με τα Τρίκαλα: «Βγάλαμε μια ανακοίνωση για να πάρουν θέση οι αρμόδιοι φορείς. Να παρέμβουν οι αρμόδιες Αρχές. Στον αγώνα της Κυριακής είδαμε κάποια ύποπτα πράγματα. Βέβαια, όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Να χυθεί άπλετο φως σε αυτή την ιστορία. Είδαμε απίστευτα πράγματα σε αυτό το παιχνίδι. Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, όλοι ήμασταν χαλαροί πριν από το ματς με τα Τρίκαλα. Από τη διοίκηση μέχρι τον τελευταίο φροντιστή. Πιστεύαμε ότι δεν χάνεται αυτό το παιχνίδι».