Η παλαιωμένη γραβιέρα σπηλιάς της Bliss Point ενός νέου brand Ελληνικών προϊόντωναποτέλεσε… το σημείο ευδαιμονίας για τους κριτές –βραβευμένους με αστέρι Michelin & Γευσιγνώστες,στον διαγωνισμό του κορυφαίου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης & Ποιότητας (iTQi) και κέρδισε την ανώτερη διάκριση για το2018, αποσπώντας2 χρυσά αστέρια (ανώτερη γεύση) με γενική βαθμολογία κοντά στο 90%.

Πρόκειται για μια κρητική παλαιωμένη γραβιέρα σπηλιάς με πλούσια και μεστή γεύσηκαι μακρά επίγευση. Φτιαγμένη μετην παραδοσιακή συνταγή αλλά και με την ξεχωριστή μέθοδο ωρίμανσης περιέχει περισσότερο πρόβειο και ελάχιστο κατσικίσιο γάλα που συλλέγεται από επιλεγμένα κοπάδια που βόσκουν στην ορεινή Κρήτη.

Ταιριάζει εξαιρετικά με ένα ροζέ κρασί από ξινόμαυρο ενώ συνοδεύεται με πολύσπορο ψωμί, ξηρούς καρπούς και θυμαρίσιο μέλι.

Να σημειωθεί ότι το «iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι Σεφ βραβευμένοι με αστέρι Michelin & Γευσιγνώστες,προερχόμενοι από 17 διαφορετικές χώρες και είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη.