Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 9-6 της Βουλιαγμένης και κατέκτησε το πρωτάθλημα στο πόλο γυναικών. Οι Ερυθρόλευκες «σκούπισαν» την αντίπαλό τους με 3-0 στη σειρά των τελικών και έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο τίτλος αυτός είναι ιστορικός για τις “ερυθρόλευκες” του Χάρη Παυλίδη, καθώς γίνονται η πρώτη ομάδα που στέφεται πρωταθλήτρια για πέμπτη σερί χρονιά, ενώ ολοκληρώνουν και το ιστορικό νταμπλ, καθώς νωρίτερα μέσα στη χρονιά κατέκτησαν και το πρώτο κύπελλο Ελλάδας.

Ο τρίτος τελικός σημαδεύτηκε από μεγάλη ένταση, με την Αλεξία Καμμένου να αποβάλλεται λίγο πριν τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου, να απαντά στα επιθετικά συνθήματα της εξέδρας με άσεμνη χειρονομία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Χρ. Διαμαντοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 2, Εγκενς 1, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Μαργ. Πλευρίτου, Εμολο 2, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη, Κότσια, Ξενάκη 1, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας 1, Β. Διαμαντοπούλου 2, Λούδη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Π. Νίνου, Ειρ. Νίνου 1