Στη Football League ο Ηρακλής και ο Βόλος ΝΠΣ, στο… νοσοκομείο ο Ηρόδοτος. Αυτή είναι η σύνοψη της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής. Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε ξεδιάλυνε απόλυτα το τοπίο στον 1ο όμιλο με Ηρακλή (νίκησε 2-1 τον Τηλυκράτη) και Βόλο ΝΠΣ (κέρδισε 1-0 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου) να καπαρώνουν τις δύο πρώτες θέσεις και να προβιβάζονται στη Football League.

Στο δεύτερο γκρουπ, αντίθετα, το τοπίο παραμένει θολό και επεισοδιακό. Μετά τις συγκρούσεις οπαδών και ΜΑΤ που είχαν καταγραφεί στον αγώνα Αήττητος Σπάτων – Εθνικός, προέκυψε και διακοπή στο Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος.

«Απίστευτες στιγμές με το τέλος του ημιχρόνου. Μπήκανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο άνθρωποι του Αστέρα Αμαλιάδας και άρχισαν και χτυπούσαν ανεξέλεγκτα την αποστολή της ομάδας μας» πόσταραν στον λογαριασμό τους στο Facebook οι φιλοξενούμενοι παραθέτοντας και φωτογραφίες. Ο διαιτητής Γιώργος Τάσης (Ηπείρου) αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα (0-0), ενώ διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Πύργου ο προπονητής Μανώλης Παπαματθαιάκης, ο συνεργάτης του Ανδρέας Ξυδάκης και οι ποδοσφαιριστές Μιχάλης Φραγκουλάκης και Βαγγέλης Μωραΐτης. Το άλλο ματς του ομίλου έληξε 0-0 με ωφελημένο τον Αήττητο Σπάτων, που είναι πρώτος διατηρώντας το +5 από τον Εθνικό.