Επεισόδια με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων σημειώθηκαν με το σφύριγμα της λήξης του τελικού κυπέλλου. Οπαδοί της ΑΕΚ συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις και η μυρωδιά των δακρυγόνων έπληξε σχεδόν όλο το ΟΑΚΑ.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα άδειασε όλο το πέταλο που φιλοξενούσε τους φίλους της ΑΕΚ, ενώ η απονομή καθυστέρησε καθώς ο αέρας μετέφερε τη μυρωδιά στις θέσεις των επισήμων.

Επεισόδια σημειώθηκαν και προν από την έναρξη του αγώνα, ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και τις αστυνομικές δυνάμεις! Ομαδα οπαδών της Ένωσης εισέβαλε στη «νεκρή ζώνη» του γηπέδου και συγκρούστηκε με τις αστυνομικές δυνάμεις, περίπου μια ώρα πριν από την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης.

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα και στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, έξω από τη Θύρα 3 του ΟΑΚΑ, καθώς υπήρξαν συμπλοκές οπαδών της ΑΕΚ με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Παράλληλα, δεν έλειψαν και οι ρίψεις φωτοβολίδων. Πάνω από πέντε φωτοβολίδες ευθείας βολής έχουν «φύγει» από τις κερκίδες που φιλοξενούν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα, μηχανοκίνητη πορεία οπαδών της ΑΕΚ συναντήθηκε με πούλμαν οπαδών του ΠΑΟΚ ( με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν μεγάλης έκτασης επεισόδια.Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε χρήση βομβών μολότοφ και υπήρξαν μάχες σώμα με σώμα, από τις οποίες δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχουν τραυματίες.