Προπονητής του μήνα στην Premier League αναδείχθηκε ο Ντάρεν Μουρ της Γουέστ Μπρόμγουϊτς, καθώς η υποψήφια για υποβιβασμό ομάδα του παρέμεινε αήττητη μέσα στον Απρίλιο.

Ο Μουρ αντικατέστησε τον Άλαν Πάρντιου στις αρχές του περασμένου μήνα. Όταν ανέλαβε ως υπηρεσιακός η Γουέστ Μπρομ ήταν στην τελευταία θέση με διαφορά επτά βαθμών από τον προτελευταίο και 10 μακριά από τη σωτηρία, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Στο πρώτο του ματς είδε την ομάδα του να αναδεικνύεται ισόπαλη με τη Σουόνσι, ακολούθησαν οι νίκες επί των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιουκάστλ και στο τέλος η ισοπαλία με την Λϊβερπουλ.

«Είμαι ενθουσιασμένος» επισήμανε ο Μουρ στην ιστοσελίδα της Premier League και πρόσθεσε: «Όλοι στην ομάδα καταβάλλουν αξιοθαύμαστη προσπάθεια. Φέραμε την ενότητα εδώ κι αυτό βοήθησε τους παίκτες να βελτιωθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Συνυποψήφιοι για το βραβείο ήταν και οι Σαμ Αλαρντάις (Έβερτον), Πεπ Γκουαρντιόλα (Μάντσεστερ Σίτι), Ρόι Χόντζσον (Κρίσταλ Πάλας) και Ζοζέ Μουρίνιο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).