Ακόμη μία έφηβη στην Ινδία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς αφού έπεσε θύμα βιασμού στη συνέχεια της έριξαν βενζίνη και αποπειράθηκαν να την πυρπολήσουν, ανακοίνωσε η αστυνομία, η δεύτερη ανάλογη υπόθεση που σημειώνεται στη χώρα σε διάστημα μερικών ημερών.

«Το κορίτσι έχει υποστεί εγκαύματα πρώτου βαθμού στο 70% του σώματός της», δήλωσε ο Σαϊλέντρα Μπαρνουάλ, αξιωματούχος της αστυνομίας της περιοχής Πακούρ στο κρατίδιο Τζαρχάντ στην ανατολική Ινδία.

Η επίθεση αυτή σημειώθηκε την Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία υπήρξε μια ανάλογη επίθεση σε άλλη περιοχή του ίδιου κρατιδίου, η οποία προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη.

Στην περιοχή Τσάτρα του κρατιδίου Τζαρχάντ μια 17χρονη εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς ο δράστης που της επιτέθηκε αφού τη βίασε, της έβαλε φωτιά για να την κάψει ζωντανή.

Το θύμα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του κρατιδίου της Δυτικής Βεγγάλης, δήλωσε ο αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας Ακίλες Κουμάρ Τζα, προσθέτοντας ότι ένας ύποπτος έχει συλληφθεί.