Η Νάπολι πρόσφερε τον φετινό τίτλο στο Καμπιονάτο στη Γιουβέντους. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν κατάφερε να νικήσει στο Σαν Πάολο την Τορίνο (2-2) και η Γιουβέντους, που επικράτησε 3-1 της Μπολόνια, μπορεί να αισθάνεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια, μόλις δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι έξι βαθμοί και πρακτικά δεν καλύπτεται, καθώς η Γηραιά Κυρία υπερτερεί και στην ισοβαθμία.  

«Τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά για να χαθούν όλα», σχολίασε ο Μαουρίτσιο Σάρι. «Τα τέσσερα τελευταία λεπτά του αγώνα Ιντερ – Γιουβέντους, όταν έγινε η ανατροπή, αλλά και τα πρώτα λεπτά του δικού μας αγώνα στη Φλωρεντία, όταν μείναμε με δέκα παίκτες.

Αντί να πάμε μπροστά, βρεθήκαμε ακόμα πιο πίσω». Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο προπονητής της Νάπολι ενδέχεται να υποβάλει την παραίτησή του πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Η Γιουβέντους είχε άμεση αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τη Νάπολι. Μετά την ανατροπή στο Σαν Σίρο κόντρα στην Ιντερ, χρειάστηκε άλλη μία, στο Τορίνο αυτή τη φορά, για να νικήσει την Μπολόνια που είχε προηγηθεί. «Κάναμε μόνοι μας τη ζωή μας δύσκολη, αλλά αντιδράσαμε  σωστά», σχολίασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.