Στο Παρίσι θα συνεχίσει την αποθεραπεία του ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε την Παρασκευή στη γαλλική πρωτεύουσα μετά από παραμονή δύο μηνών στην πατρίδα του. Ο Νεϊμάρ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Μπέλο Οριζόντε από τον γιατρό της Εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λασμάρ. Ο 26χρονος επιθετικός ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροσκάφος το οποίο αναχώρησε από το Σάο Πάολο και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Bourget» της γαλλικής πρωτεύουσας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien το κόστος της πτήσης άγγιξε τα 300.000 ευρω.

Οπως είναι γνωστό, ο 26χρονος άσος υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μαρσέιγ, στις 25 Φεβρουαρίου. Υποβλήθηκε σε επέμβαση στις 3 Μαρτίου στο Μπέλο Οριζόντε και από τότε ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να είναι έτοιμος για το Μουντιάλ της Ρωσίας, που θα διεξαχθεί από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Οι τελευταίες ιατρικές εκτιμήσεις για την κατάσταση του είναι θετικές, ωστόσο η τελευταία εξέταση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα από τον γιατρό της Παρί Σεν Ζερμέν, Ερικ Ρολάν και τον Ροντρίγκο Λάσμαρ.