Από ύψος πολλών μέτρων έπεσε από τα Κόκκινα Βράχια στην Αλεξανδρούπολη μια κοπέλα ηλικίας γύρω στα 25. Σύμφωνα με πληροφορίες έχασε την ισορροπία της όταν προσπάθησε να βγάλει μια σέλφι.

Το περιστατικό έγινε νωρίτερα σήμερα και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα έπεσε τη στιγμή που προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία με το κινητό της…

Η πυροσβεστική σε ανακοίνωση της στο twitter αναφέρει “Τραυματισμένη#απεγκλωβίστηκεμια γυναίκα ύστερα από πτώση της σε βραχώδη περιοχή στο 3ο χλμ Αλεξανδρούπολης – Μάκρης στο νομό Έβρου. Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.”

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες όπου κάποιος πέφτει προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία. Η πρώτη φορά είχε τραγική κατάληξη πριν από 10 ημέρες.Ενας 16χρονος στο Άλσος «Ανδρέα Παπανδρέου» στην Αθήνα έπεσε από τα βράχια προσπαθώντας να βγάλει μία σέλφι.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα γύρω στη 1 το μεσημέρι. Ο 16χρονος, που βρισκόταν στο πάρκο, ανέβηκε σε ένα βράχο για να τραβήξει μία selfie φωτογραφία. Όμως, έκανε «βουτιά» στο κενό, πέφτοντας από ύψος 60 μέτρων.