Ενα τρομερό ρεκόρ έχει φέτος ο ΠΑΟΚ το οποίο δεν μπορεί να το απολέσει ούτε στον αγώνα με τον Πλατανιά, αλλά δεν πρόκειται να ισχύσει καθώς θα το χάσει όπως όλα δείχνουν και αυτό στα χαρτιά!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει παρουσιάσει φέτος την καλύτερη αμυντική λειτουργία της όλων των εποχών στην ιστορία της έχοντας δεχτεί 13 γκολ σε 27 αγώνες, όταν το καλύτερο ρεκόρ του ήταν τα 16 που είχε δεχτεί η ομάδα του Φερνάντο Σάντος τόσο την περίοδο 2008-09 όσο και το 2009-10.

Αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει δεχτεί 16 γκολ καθώς έχουν προστεθεί και τα τρία από τον μηδενισμό με τον Ολυμπιακό, ενώ αναμένεται να προστεθούν άλλα τρία από το μηδενισμό με την ΑΕΚ και έτσι θα πάει στα 19, αν και στο χορτάρι έχει δεχτεί 13, χωρίς βέβαια να έχει διεξαχθεί ο αγώνας με τους Ερυθρόλευκους, ενώ με την Ενωση δεν είχε δεχτεί γκολ ώς τις καθυστερήσεις που διεκόπη το ματς.

Θυμίζουμε ότι το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος έχει ο Ολυμπιακός με 13 γκολ (και μάλιστα σε πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών με 18 ομάδες το 1972-73) ενώ ο Παναθηναϊκός έχει δεχτεί 14 σε πρωτάθλημα με 30 αγωνιστικές όπως τώρα (1983-84).

Ο Αμρ Ουάρντα μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην Αίγυπτο αλλά να παραμείνει στην Ευρώπη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το μέλλον του θα το αποφασίσει μετά το Μουντιάλ.