Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Κουρή, ο οποίος πέθανε το πρωί της Δευτέρας μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, εκφράζει ο πολιτικός κόσμος.

«Ο Γιώργος Κουρής υπήρξε πιστός στη δημοσιογραφία μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του» σημειώνεται σε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της μακράς πορείας του στο χώρο της ενημέρωσης άφησε το δικό του ιδιαίτερο αποτύπωμα τόσο ως δημοσιογράφος, όσο και ως ιδιοκτήτης Μέσων. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» καταλήγει.

«Ο Γιώργος Κουρής υπηρέτησε, για πολλά χρόνια, τη μάχιμη δημοσιογραφία» αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

«Στην οικογένεια, τους οικείους του και ιδιαίτερα στον αδελφό του, πρώην βουλευτή, κ. Μάκη Κουρή, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια» προσθέτει ο κ. Βούτσης.

Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για το θάνατο του Γιώργου Κουρή.

«Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουρής υπήρξε μέλος της παλαιάς φρουράς των δημοσιογράφων. Το δε κενό του, δύσκολα μπορεί να καλυφθεί. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του» συμπληρώνει.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια  και τους συνεργάτες του Γ .Κουρή, ο οποίος διένυσε μια μακρόχρονη διαδρομή στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και υπήρξε ιδρυτής εφημερίδων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών.