Ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλό του πριν καν αγωνιστεί με τη Ντιναμό στη Μόσχα (έχασε η Μπαρτσελονέτα από την Μπρέσια), όμως αυτό δεν απέτρεψε τον πρωταθλητή Ελλάδας από το να επιβληθεί των Ρώσων με 13-9 και να κατακτήσει την ενδέκατη νίκη σε 13 αγώνες στο Champions League.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με 3-0, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση, ισοφάρισαν με τους Ομπράντοβιτς, Μυλωνάκη και Δελακά. Η Ντιναμό προηγήθηκε στο ημίχρονο με 5-4 βρίσκοντας τις λύσεις. Η συνέχεια, ωστόσο, ανήκε στον Ολυμπιακό, που κυριάρχησε απόλυτα, «έσφιξε» την άμυνά του και με επιμέρους σκορ 9-4 έφτασε σε μια άνετη νίκη.

Για τους Ρώσους σκόραραν οι, Λάζαρεβ 2, Ράντζεν 2, Χόλοντ 2, Μπιτσκόβ 1, Λατίποβ 1, Σούμποτιτς 1 και για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου οι, Ομπράντοβιτς 3, Γενηδουνιάς 3, Γούνας 2, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Μουρίκης 1, Φουντούλης 1.

Για τη 14η και τελευταία αγωνιστική του Α΄ ομίλου (9 Μαΐου) θα παίξουν Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα, Γιουγκ Ντουμπρόβνικ – Ντιναμό Μόσχας, Μπρέσια – Ανόβερο και Όρβοσι – Παρτιζάν Βελιγραδίου.