Το σκίτσο δείχνει έναν ελαφρά αξύριστο άνδρα, ηλικίας 20-30 ετών, με μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω και φούτερ με κουκούλα. Αυτός ο άνδρας, σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, την απείλησε το 2011 να σταματήσει τους ισχυρισμούς της ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο δικηγόρος της, ο Μάικλ Αβενάτι ανακοίνωσε αμοιβή 100.000 δολαρίων για όποιον προσκομίσει πληροφορίες για τον εν λόγω άνδρα.

«Κουράστηκα να με απειλούν», δήλωσε η Ντάνιελς στην εκπομπή «The View» του τηλεοπτικού δικτύου ABC, σε ερώτηση γιατί αποφάσισε να μιλήσει.

«Φτάνει πια. Συγγνώμη, φτάνει πια να πέφτω θύμα εκφοβισμού» είπε.

Ζητούν αποζημίωση άνω των 20 εκατ. δολαρίων

Η Ντάνιελς επανέλαβε την ιστορία της, όπως την αφηγήθηκε πρώτα στην εκπομπή «60 Minutes» του CBS τον περασμένο μήνα, ότι το 2011 καθώς πήγαινε σε μάθημα γυμναστικής με το παιδί της, άγνωστος άνδρας την προσέγγισε σε χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας και την απείλησε να «αφήσει ήσυχο τον Τραμπ.

Είπε ότι δεν ανέφερε τότε στην αστυνομία για την απειλή που δέχτηκε επειδή φοβόταν και δεν ήθελε ν’ αποκαλύψει τη φερόμενη σχέση της με τον Τραμπ.

«Δεν το είπα τότε στον σύζυγό μου, ντρεπόμουν», δήλωσε. «Δεν ήθελα να πιστεύει ότι ήμουν κακή μητέρα και ότι έθεσα σε κίνδυνο την κόρη μου».

Οι δικηγόροι του Τραμπ ζητούν αποζημίωση άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων από την Ντάνιελς επειδή δεν τήρησε τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που είχαν συνάψει.

Η ίδια αναγνώρισε τη δημοσιότητα που απέκτησε από την υπόθεση και δήλωσε ότι, ενώ κερδίζει περισσότερα χρήματα, τα έξοδά της αυξήθηκαν αντίστοιχα. Χρειάστηκε να προσλάβει σωματοφύλακες καθώς και δάσκαλο για την κόρη της.