Την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το πέρας της εφετινής περιόδου, θεωρούν δεδομένη τα βρετανικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει συμπεριλάβει τον διεθνή Γάλλο μέσο στη λίστα με τα ονόματα που θα αποχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι.

Οι σχέσεις του Πορτογάλου τεχνικού με τον Πογκμπά δεν ήταν ποτέ καλές. Αντίθετα, υπήρχαν συνεχώς παράπονα και από τις δύο πλευρές καθώς ο Μουρίνιο δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση του παίκτη και στον Πογκμπά δεν άρεσε ούτε ο χρόνος αλλά ούτε και η θέση που είχε μέσα στην ομάδα.

Εκτός του Πογκμπά το καλοκαίρι ο Μουρίνιο έχει αποφασίσει να διώξει κι άλλους παίκτες και να «ξεσκαρτάρει» το έμψυχο δυναμικό των «κόκκινων διαβόλων». Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα ο διάσημος Πορτογάλος κόουτς έχει ήδη ετοιμάσει τη «μαύρη λίστα» των υπό αποχώρηση παικτών και σε αυτή υπάρχουν αρκετά ονόματα.

Μεταξύ αυτών οι Λουκ Σο, Ματέο Νταρμιάν, Ντάλεϊ Μπλιντ, Άντερ Ερέρα, Άντονι Μαρσιάλ, Χουάν Μάτα και Κρις Σμόλινγκ ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μη ανανέωση συμβολαίων στους Μάικλ Κάρικ, ο οποίος θ’ αποσυρθεί από τα γήπεδα στο τέλος της σεζόν, και Μαρουάν Φελαϊνί.