Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγα λεπτά από τον περιφανή θρίαμβο της ομάδας του Ολυμπιακού, που κατάκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην Ιστορία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ και τα πρώτα συγχαρητήρια προς τον Ερασιτέχνη έφτασαν από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής, στον τελικό του Challenge Cup! Κάνατε ολόκληρη την οικογένεια του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς να αισθάνεται για ακόμη μία φορά υπερήφανη»!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο μεγαλύτερος σύλλογος παγκοσμίως, ο Ολυμπιακός μας, κατέκτησε ακόμη μια ευρωπαϊκή κούπα. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου, έκανε την ανατροπή στην Τουρκία απέναντι στην Μπούρσα, κατέκτησε την κούπα (Challenge Cup) και έγραψε ακόμη μια ολόχρυση σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, το τεχνικό επιτελείο και τις παίκτριες της ομάδας για την ιστορική αυτή στιγμή. Τέτοιοι άθλοι, κάνουν τον Θρύλο ακόμη μεγαλύτερο».