Ομαλοποιήθηκε πλήρως η κίνηση των οχημάτων και στις δυο εθνικές οδούς, Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου, από το βράδυ της Δευτέρας και σύμφωνα με την Τροχαία διεξάγεται πλέον χωρίς προβλήματα.

Οπως έγινε γνωστό από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το πρωί της Δευτέρας μέχρι τις 10 το βράδυ επέστρεψαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα συνολικά 111.100 αυτοκίνητα και συγκεκριμένα 60.000 από την Αθηνών- Κορίνθου και 51.100 από την Αθηνών- Λαμίας.

Νωρίτερα το απόγευμα, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, ενώ αυξημένη, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ήταν η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας.

Στην εθνική Αθηνών- Λαμίας αυξημένη αλλά με συνεχή ροή ήταν η κυκλοφορία στα διόδια Αφιδνών.Στο υπόλοιπο εθνικό δίκτυο, σύμφωνα με την Τροχαία, αυξημένη ήταν η κίνηση στην Αθηνών- Πατρών, στα διόδια του Ρίου και του Ζευγολατιού, καθώς επίσης στη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου.

Ελαφρώς αυξημένη ήταν η κίνηση στην εθνική οδό Κορίνθου- Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Κόρινθο και στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων στον κόμβο Αμφιλοχίας.

Η απαγόρευση της κίνησης των φορτηγών στο ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών θα ισχύσει και αύριο Τρίτη, από τις 12 το μεσημέρι, έως τις 10 το βράδυ.