Χωρίς νικητή τέλειωσε το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο Γκούντισον Παρκ. Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, Εβερτον και Λίβερπουλ έφεραν 0-0 και χαρακτηριστικό ήταν ότι ο διαιτητής Μάικλ Ολιβερ δεν χρειάστηκε να δείξει κίτρινη κάρτα! Κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ. Ο τραυματίας Σαλάχ έμεινε εκτός αποστολής, ενώ δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα, Φιρμίνο και Τσάμπερλεν. Η Εβερτον προτίμησε να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα, έκλεισε τους διαδρόμους, με αποτέλεσμα να περιορίσει τη Λίβερπουλ, που είχε μεν την κατοχή, αλλά ελάχιστες φορές κατάφερε να γίνει επικίνδυνη. Στο τελευταίο 20λεπτο η Εβερτον αγωνίστηκε πιο επιθετικά και πλησίασε σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ.

Η Τότεναμ νίκησε στο Μπριτάνια τη μαχητική Στόουκ 2-1 και έκανε ένα ακόμα βήμα για να κλειδώσει την τετράδα, καθώς «έπιασε» στην τρίτη θέση τη Λίβερπουλ.Πρωταγωνιστής στην επιτυχία της Τότεναμ ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ (52΄ και 63′).

Ο Μιλιβόγεβιτς άνοιξε το σκορ για την Κρίσταλ Πάλας η οποία κρατούσε την πολύτιμη νίκη στο εκτός έδρας ματς με τη Μπόρνμουθ ως τα τελευταία λεπτά (2-1). Ομως τελικά δέχτηκε την ισοφάριση στο 89′ από τον Κινγκ (2-2)

Σε αναμετρήσεις για την 33η αγωνιστική στην Premier League, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Έβερτον-Λίβερπουλ 0-0

Μπόρνμουθ-Κρίσταλ Πάλας 2-2

(65΄ Μούσετ, 89΄ Κινγκ – 46΄ Μιλιβόγεβιτς, 75΄ Ζαχά)

Μπράιτον-Χάντερσφιλντ 1-1

(29΄ αυτ. Λοσλ – 33΄ Μουνιέ)

Λέστερ-Νιούκαστλ 1-2

(84΄ Βάρντι – 18΄ Σέλβι, 75΄ Αγιόθε Πέρεθ)

Στόουκ Σίτι-Τότεναμ 1-2

(57΄ Ντιούφ – 52΄ και 63′ Έρικσεν)

Γουότφορντ-Μπέρνλι 1-2

(61΄ Περέιρα – 71΄ Βόουκς, 73΄ Κορκ)

Γουέστ Μπρομ-Σουόνσι 1-1

(54΄ Ροντρίγκες – 75΄ Άμπραχαμ)

Άρσεναλ-Σαουθάμπτον 8/4

Τσέλσι-Γουέστ Χαμ 8/4