Ο Τζενάρο Γκατούζο ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Μίλαν, έως το καλοκαίρι του 2021. Ο Ιταλός τεχνικός με τη δουλειά του τους τελευταίους τέσσερις μήνες στους Ροσονέρι, αλλά κυρίως με τα αποτελέσματα που έφεραν την ομάδα να διεκδικεί ακόμα και θέση στην τετράδα, κέρδισε την εμπιστοσύνη της διοίκησης. .

Ετσι, τη Μ. Πέμπτη οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία που πλέον θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2021. .

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Γκατούζο τόνισε πως στόχος του είναι να οδηγήσει και πάλι τους Μιλανέζους στις μεγάλες επιτυχίες:«Ευχαριστώ τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Αν δεν ήταν οι Φασόνε και Μιραμπέλι δεν θα ήμουν εδώ πέρα αυτή τη στιγμή. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι προπονητής της Μίλαν. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για όλα όσα έχουν κάνει σε αυτούς τους τέσσερις μήνες. Όλοι ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε έτσι στο μέλλον, προκειμένου η Μίλαν να επιστρέψει εκεί που πραγματικά πρέπει να είναι», από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Μάρκο Φασόνε, πρόσθεσε:

«Δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε πολύ με τον Γκατούζο για να τα βρούμε. Πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στο project μας που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Ο “Ρίνο” θα είναι ο προπονητής μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια».