Για παραλήρημα κάνουν λόγο πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ότι ο Ερντογάν είναι τρελός και πως μπορεί να κρατήσει τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς στη φυλακή για 15 χρόνια.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, μιλώντας τη Μ. Δευτέρα στη Βουλή σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το τι γίνεται με την υπόθεση των δύο στρατιωτικών και είπε πως επρόκειτο για προσχεδιασμένη σύλληψη ενώ εκτίμησε ότι με την κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία και όταν έχεις να κάνεις με έναν τρελό, η κράτηση των δύο Ελλήνων μπορεί να παραταθεί για 15 χρόνια.

«Το παραλήρημα του κ. Καμμένου είναι ανάξιο σχολιασμού. Είναι άλλωστε ανάξιος ο ίδιος για τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας«, τόνιζαν «γαλάζιες» πηγές, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Π. Καμμένος

Επίθεση και από το ΠΑΣΟΚ

Την ίδια ώρα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με ανάρτησή της στο twitter, καλεί τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί σχετικά με τα όσα είπε νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.

«Εχει χρέος και ευθύνη ο κ. Τσίπρας να τοποθετηθεί τώρα για όσα είπε πριν λίγη ώρα ο κ. Καμμένος στους δημοσιογράφους» τονίζει στην ανάρτησή της η κ. Γεννηματά.