Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι έτοιμος να φτάσει στα άκρα με τον Πολ Πογκμπά. Ο πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι έχει τη στήριξη της διοίκησης και δεν θα διστάσει να παραχωρήσει τον γάλλο ποδοσφαιριστή για τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε 104 εκατ. ευρώ για να τον φέρει στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Μουρίνιο θέλει να έχει τον έλεγχο των αποδυτηρίων και πιστεύει ότι ακόμα και ο Πογκμπά δεν έχει τη δύναμη να τον ωθήσει στην έξοδο. Οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο είναι άσχημες και ο συνεχόμενος παραγκωνισμός του Πογκμπά έχει δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα.

Γενικά ο πορτογάλος τεχνικός έχει αρκετές ιδιοτροπίες και δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που έπεσαν στη δυσμένειά του και τελικά απομακρύνθηκαν από τον σύλλογο. Θα αναφέρουμε ενδεικτικά τον Μο Σαλάχ, τον Κέβιν ντε Μπρόινε, τον Χουάν Μάτα, αλλά και τον Ρομέλου Λουκάκου, παίκτες που έδιωξε από την Τσέλσι. Στη θητεία του στη Ρεάλ, ο Μουρίνιο ήρθε σε κόντρα με έναν από τους πλέον αγαπημένους της εξέδρας, τον Ικερ Κασίγιας, ενώ και στην Ιντερ δεν είχε δείξει ποτέ εμπιστοσύνη στον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Την ίδια στιγμή, ο Μο Σαλάχ, ένας από τους παίκτες που δεν ήθελε ο Μουρίνιο στην Τσέλσι, κάνει πράγματα και θαύματα στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ και μάλιστα σύμφωνα με τη «Mirror», o 25χρονος Αιγύπτιος δεν έχει καμία διάθεση να φύγει από την Αγγλία, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του είναι ευχαριστημένοι από την παραμονή τους στο Λίβερπουλ, ενώ παράλληλα και η ομάδα θέλει να τον επιβραβεύσει για την εξαιρετική φετινή σεζόν με αναπροσαρμογή των αποδοχών του. Σύμφωνα λοιπόν με την αγγλική εφημερίδα, η διοίκηση είναι διατεθειμένη να του προσφέρει «χρυσό» συμβόλαιο με αποδοχές 230.000 ευρώ την εβδομάδα! Αν ο Σαλάχ υπογράψει αυτό το συμβόλαιο, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου.

Τέλος εποχής για Βενγκέρ;

Ο Τόμας Τούχελ θα είναι ο νέος προπονητής της Αρσεναλ υποστηρίζει με δημοσίευμα του το «Kicker», σημειώνοντας πως αυτός είναι ο λόγος που ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ απέρριψε την πρόταση της Μπάγερν. Η ομάδα της Βαυαρίας αναζητά αυτή την περίοδο τον αντικαταστάτη του Γιουπ Χάινκες, ο οποίος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Ολα λοιπόν δείχνουν πως αυτή η χρονιά θα είναι η τελευταία του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Αρσεναλ, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του αλσατού τεχνικού λήγει το 2019. Σύμφωνα με το «Kicker», σημαντικό ρόλο στη συμφωνία είχε ο υπεύθυνος των σκάουτερ της Αρσεναλ, Σβεν Μίσλινταντ, με τον οποίο ο Τούχελ είχε συνεργαστεί στη θητεία του στη Ντόρτμουντ.

Τέλος, σφοδρή επίθεση στον Πεπ Γκουαρντιόλα εξαπέλυσε μιλώντας στη «Mirror» o ατζέντης Μίνο Ραϊόλα: «Ως προπονητής είναι φανταστικός, αλλά ως άνθρωπος το απόλυτο μηδέν! Αν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ θα αποδείξει πόσο σπουδαίος προπονητής είναι, αλλά δεν θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο».