H ταινία «Die Hard» που βγήκε στις αίθουσες το 1988 αποδόθηκε στα ελληνικά με τον τίτλο «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» και αίφνης, ύστερα από τριάντα χρόνια το remake της γυρίζεται στη Νέα Σμύρνη. Απλώς στην προκειμένη περίπτωση ο σκηνοθέτης αποφάσισε να κλωνοποιήσει τον ήρωά του και ως εκ τούτου ο Μπρους Γουίλις κυκλοφορεί σε διάφορές μορφές, μία εκ των οποίων ανήκει στον Τάιρον Μπρέιζελτον, ο οποίος προχθές οδήγησε τον Πανιώνιο στη νίκη επί της ευρισκόμενης στο ευρωπαϊκό συννεφάκι ΑΕΚ και στην αναπτέρωση των ελπίδων του να σώσει την παρτίδα. Εδώ ταιριάζει άλλος ένας κινηματογραφικός τίτλος, διότι όντως η στόχευση των Νεοσμυρνιωτών, οι οποίοι εκκίνησαν με οκτώ απανωτές ήττες (χώρα οι 15 που κουβάλαγαν από τη σεζόν 2014-15) παραπέμπει ευθέως σε κάποιο επεισόδιο του «Μission Impossible»!

Ο γεννημένος στο Σικάγο αμερικανός γκαρντ έδειξε το ποιόν του αμέσως μόλις συστήθηκε στην ελληνική μπασκετική πιάτσα: σκόραρε 23 πόντους με τον Κόροιβο, 13 με τον Παναθηναϊκό και 24 με την ΑΕΚ και μάλιστα απέναντι στον Κέβιν Πάντερ, ο οποίος τον διαδέχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην πολωνική Ρόσα Ράντομ.

«Με όποια ομάδα κι αν παίζω, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, δεν αισθάνομαι τον παραμικρό φόβο. Μπαίνω στο γήπεδο σαν… φονιάς» περιέγραψε με απόλυτο κυνισμό το «killer instinct» του ο 32χρονος Μπρέιζελτον, ο οποίος εντάχθηκε στον Πανιώνιο πριν από έναν μήνα αποτελώντας μια εκδοχή του Φιλέα Φογκ: έχει κάνει κι ελόγου του τον γύρο του κόσμου αγωνιζόμενος σε 19 ομάδες από 12 διαφορετικές χώρες μέσα σε 14 χρόνια!

Ο Πανιώνιος έμεινε παρθένος στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, αλλά στα επόμενα έντεκα ματς έριξε κατά δέκα πόντους το παθητικό του στην άμυνα, πέτυχε πέντε νίκες, άφησε πίσω του τα Τρίκαλα (3-16) και έχει πάρει στο κατόπι τον Κόροιβο και τον Αρη. Την ερχόμενη Κυριακή, 25 Μαρτίου, ανήμερα της εθνικής εορτής και του Ευαγγελισμού, θα επιδιώξει κόντρα στην Κύμη να περάσει από την παλίρροια του Ευρίπου, ώστε να μην αναγκαστούν ο προπονητής Βαγγέλης Ζιάγκος και ο αρχηγός Βαγγέλης Σακελλαρίου να τραγουδήσουν ότι «οι ηττημένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ»!