Η απάντηση που έστειλε ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης στον αθλητικό δικαστή της Super League Σπυρίδων Καποδίστρια, δεν ήταν ακριβώς πιστή αντιγραφή του φύλλου αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Είχε και μία λεπτομέρεια που δεν αναγράφονταν στο Φ.Α. και με την οποία ο διεθνής ρέφερι δίνει… στεγνά και κάνει ρεζίλι τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση για τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας, μετά την διακοπή για το ντου του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη.

Τι αναφέρει στην απάντηση του ο διαιτητής από την Θεσπρωτία, στο υστερόγραφό 3;

«Από τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση, μου ζητήθηκε να καταγράψω στο Φύλλο Αγώνα δήλωση, πως ο ως άνω αγώνας θα πρέπει να κατοχυρωθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Του υπέμνησα, πως παρόμοια καταγραφή δεν είναι δυνατό να γίνει στο Φύλλο Αγώνα, καθώς συνιστά αυτοτελή ένσταση, η οποία, όπως προκύπτει από τον συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 15 και 23 ΚΑΠ/ΕΠΟ, υποβάλλεται μόνο ενώπιον των αρμοδίων οργάνων».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ζήτησε – υπέδειξε στον διαιτητή να γράψει ότι ο αγώνας θα πρέπει να κατοχυρωθεί στον ΠΑΟΚ κάτι που φυσικά ο διαιτητής δεν έχει αρμοδιότητα να το κάνει και σωστά αρνήθηκε. Κάτι τέτοιο ο «Δικέφαλος» μπορούσε να το ζητήσει μέσω ένστασης όπως και έκανε.

Κατά τα άλλα, στην έκθεση του όπως έγραψε to10.gr επαναλαμβάνει όσα ισχυρίστηκε στο φύλλο αγώνα, κάνει λόγο για αδυναμία της ΑΕΚ να αγωνιστεί επικαλούμενη τη δήλωση του Μηνά Λυσάνδρου και πουθενά δεν αναφέρει ότι σφύριξε για να βγουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο που ήταν από τους βασικούς ισχυρισμούς του ΠΑΟΚ στην απολογία τους.