Στην… επικίνδυνη ζώνη έχει μπει η υπόθεση του Γενς Βέμερ και καλείται πλέον να βγει μπροστά ο Γιάννης Αλαφούζος προκειμένου να λυθεί το –πιο σοβαρό ώς τώρα –αδιέξοδο από τις προσφυγές παικτών που αντιμετωπίζει το Τριφύλλι.

Οι Πράσινοι απειλούνται περισσότερο από κάθε άλλη φορά με αφαίρεση τριών βαθμών αν δεν εξοφλήσουν τον γερμανό αμυντικό, ο οποίος είναι ανένδοτος και ζητεί μπροστά 300.000 ευρώ και άλλες τρεις δόσεις των 100.000 για τα υπόλοιπα, καθώς θυμίζουμε ότι είναι δύο οι οφειλές δεδομένου ότι υπάρχει και το θέμα με την Εφορία.

Ο δικηγόρος του παίκτη, Πάρης Ατλαμάζογλου, επανέλαβε το Σάββατο ότι ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν έχει δώσει τόσον καιρό ούτε ένα ευρώ στον πελάτη του, αλλά δεν έχει γίνει κάποια προσέγγιση προς την πλευρά του από τους Πράσινους.

Κάτι το οποίο διαψεύδει ο Παναθηναϊκός, με την επίσημη θέση του Τριφυλλιού να αναφέρει πως ο γερμανός άσος είναι αρνητικός σε κάθε προσέγγιση και να τονίζει ότι θέλει 300.000 ευρώ στο χέρι και εν συνεχεία τρεις δόσεις των 100.000 ευρώ για να αποσύρει την καταγγελία του και να μην αφαιρεθούν βαθμοί.

Ο Παναθηναϊκός –σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση των Πρασίνων –του έχει προτείνει να πάρει δύο δόσεις των 50.000 ευρώ μέσα σε δύο εβδομάδες και από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα οφειλόμενα να μοιραστούν σε οκτώ δόσεις των 50.000 ευρώ.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν το δέχεται και αν δεν βγει μπροστά ο Γιάννης Αλαφούζος δύσκολα θα επέλθει συμβιβασμός και εκεί τα πράγματα πλέον θα είναι πολύ δύσκολα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πηγές, λέγεται ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, έφτασε στην πλευρά Αλαφούζου από την Αthens Alive επιβεβαίωση ενδιαφέροντος για την αγορά της ΠΑΕ. Αν όντως συμβαίνει αυτό, τότε οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

Καλεσμένοι του Ερνέστο

«Περισσότερο από ένας προπονητής». Αυτό ήταν τα ποστάρισμα του γυμναστή του Παναθηναϊκού Νίκου Γιάγκου για τον μεγάλο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο συναντήθηκαν ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης και ο γυμναστής του Τριφυλλιού στη Βαρκελώνη όπου ήταν καλεσμένοι του ισπανού τεχνικού.

Από την Παρασκευή βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας, ενώ το Σάββατο οι δυο τους παρακολούθησαν την προπόνηση της Μπαρτσελόνα και την Κυριακή τον αγώνα με την Μπιλμπάο στο Καμπ Νου.

Οι καλές σχέσεις που είχε ο Βαλβέρδε με τον Ουζουνίδη από την εποχή που ήταν αντίπαλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα έδωσε την ευκαιρία στον Ισπανό να καλέσει τους δύο άνδρες στη Βαρκελώνη, με τον Νίκο Γιάγκου να απονέμει τα εύσημα σε αυτόν τον μεγάλο προπονητή, ποστάροντας στο Instagram μια φωτογραφία τους από τη Μασία, το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα.