Ο ΟΦΗ πάτησε πάλι κορυφή μετά το 3-1 στην Καλλιθέα, ωστόσο αυτή τη φορά ισοβαθμεί με τον Αρη, ο οποίος κατάφερε να αποδράσει από την Αγυιά ισοφαρίζοντας στο 88′ την Παναχαϊκή με το γκολ του Μάρκου Ντούνη.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν ευνοεί φυσικά τους γηπεδούχους (προηγήθηκαν στο 43′ με τον Ελευθεριάδη), που έμειναν επτά βαθμούς μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις και βλέπουν την προσπάθειά τους για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα να γίνεται εξαιρετικά δύσκολη.

«Η Παναχαϊκή νίκησε κατά κράτος και ήταν πολύ καλύτερη. Ο,τι ξεκίνησε την πρώτη αγωνιστική θα το ολοκληρώσει την τελευταία. Ηταν πιο κοντά το 2-0 παρά το 1-1. Είχαμε φάσεις και τετ α τετ αλλά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε. Υπήρχαν αλλόκοτα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Η Παναχαϊκή κρατάει χαμηλούς τόνους και επίπεδο. Τα είδε όλη η Ελλάδα. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον Αρη. Το πρωτάθλημα έχει πολλές αγωνιστικές. Σε μία – δύο αγωνιστικές μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω» είπε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, αφήνοντας αιχμές και για τη διαιτησία.

Ο Δημήτρης Σπανός είχε αντίθετη άποψη: «Θεωρώ την ομάδα μου ευρωπαϊκή, υψηλού επιπέδου και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά. Πιστεύω ότι η διαιτησία δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Θέλαμε κάτι παραπάνω από αυτό το ματς, αλλά δεν το πήραμε. Ομως όταν παίρνεις κάτι, είναι καλύτερο από το τίποτα. Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι και πάμε για να πάρουμε τη νίκη» υποστήριξε ο τεχνικός του Αρη.

Για τον ΟΦΗ η νίκη στην Καλλιθέα ήταν η ένατη συνεχόμενη. Μπορεί οι γηπεδούχοι να προηγήθηκαν με τον Συριόπουλο, ωστόσο η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε με τη γρήγορη ισοφάριση από τον Μάνο και τα δύο γκολ του Θανάση Ντίνα (με εκτέλεση φάουλ) που έδωσαν το τρίποντο.

«Ηταν μία νίκη που συνεχίζει να φέρνει την ηρεμία στην ομάδα. Κλειδί ήταν το γκολ της ισοφάρισης. Υπάρχει το άγχος για την επίτευξη του στόχου και σε αυτό οφείλονται κάποια λάθη. Η ουσία είναι πως πάμε ήρεμοι στο επόμενο παιχνίδι» είπε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος.

Τα άλλα αποτελέσματα στην 22η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ: Εργοτέλης – Δόξα Δράμας 0-1, ΑΕ Καραϊσκάκης – Πανσερραϊκός 3-0, Απόλλων Λάρισας – Αναγέννηση Καρδίτσας 4-1, Τρίκαλα – Παναιγιάλειος 1-0, Απόλλων Πόντου – Αιγινιακός 2-0, Βέροια – ΑΟΧ/Κισσαμικός 0-3 (ά.α.), Αχαρναϊκός – Σπάρτη 0-3 (ά.α.).

Βαθμολογία: ΟΦΗ, Αρης από 54, Παναχαϊκή 47, Δόξα Δράμας 40, Απόλλων Λάρισας, Κισσαμικός (21 αγ.), Απόλλων Πόντου από 37.