Η Cyprus Airways επιστρέφει ξανά στην Αθήνα, συνδέοντας αεροπορικά την Κύπρο με την Ελλάδα με τακτικές πτήσεις.

Η νέα ιδιωτική πλέον κυπριακή εταιρεία, που αντικατέστησε την ιστορική κρατική Cyprus Airways, από τις 29 Μαρτίου 2018 θα συνδέει τη Λάρνακα με την Αθήνα, αρχικά με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις. Στη συνέχεια, από την 1η Ιουνίου 2018, ο αριθμός των εβδομαδιαίων πτήσεων θα αυξηθεί σε τέσσερις.

Εκπρόσωποι της Cyprus Airways και του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), παρουσίασαν χτες τη νέα κυπριακή εταιρεία, η οποία άρχισε να δραστηριοποιείται με αεροσκάφη τύπου Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων.

«Μετά από οχτώ μήνες επιτυχούς λειτουργίας, στο δίκτυο των δρομολογίων μας εντάσσουμε και αυτό που θα συνδέσει την Αθήνα με τη Λάρνακα. Το νέο αυτό δρομολόγιο, θεωρούμε ότι θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους Κύπριους ταξιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλει στην αύξηση των επιβατών από Ελλάδα που επισκέπτονται την Κύπρο», ανέφερε η διευθύντρια μάρκετινγκ της Cyprus Airways, κυρία Κική Χάϊδα.

Από την πλευρά της η διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου, τόνισε ότι «η προσθήκη της νέας Cyprus Airways στο δίκτυο του αεροδρομίου, ενισχύει ακόμη περισσότερο την ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της Κύπρου».

Η τιμή του εισιτηρίου με επιστροφή από την Αθήνα προς τη Λάρνακα ξεκινά από τα 97 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων. Οι επιβάτες μπορούν να κλείνουν τα εισιτήριά τους και μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com.