Την αντίθεσή της με την απόφαση της κυβέρνησης για επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος εξέφρασε η Σούπερ Λίγκα στη συνάντηση που είχαν χθες ο Γιώργος Στράτος και ο Βασίλης Γκαγκάτσης με τον Γιώργο Βασιλειάδη. Ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος συζήτησαν με τον υφυπουργό Αθλητισμού για την κυβερνητική απόφαση να βάλει λουκέτο στο πρωτάθλημα, με τη Λίγκα να ζητά την άμεση επανέναρξη. «Η διακοπή δεν ωφελεί κανένα και σε τίποτα, υφίσταται νόμος, υπάρχουν ποινές και αρμόδια όργανα για να τις καταλογίσουν.

Η απόφαση της διακοπής μπορεί να αποτελέσει απρόσμενο άλλοθι για όσους θέλουν να κρυφτούν πίσω από αυτή. Ζητήσαμε από τον υφυπουργό την άρση της διακοπής του πρωταθλήματος» τόνισε μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Στράτος και πρόσθεσε: «Θέτει (σ.σ.: η διακοπή) σε τεράστια διακινδύνευση ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο πέρα από τις οικονομικές συνέπειες επί δικαίους και αδίκους σε όλες τις ομάδες του συνεταιρισμού μας».

Επαφές με τις ομάδες

Ο Γιώργος Βασιλειάδης πάντως θεωρεί ότι για να γίνει η σέντρα θα πρέπει να βρεθεί ένα νέο κανονιστικό πλαίσιο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης θα συναντηθεί σήμερα το απόγευμα με εκπροσώπους ομάδων της Σούπερ Λίγκας, και πιο συγκεκριμένα των Αστέρα Τρίπολης, Ατρομήτου, Ξάνθης, Παναιτωλικού, Πανιωνίου και ΠΑΣ Γιάννινα. Αύριο έχουν κληθεί στο γραφείο του υφυπουργού η Λαμία, ο Απόλλωνας, η Λάρισα και ο Λεβαδειακός. Οι ομάδες έχουν εκφράσει τη διαφωνία τους για τη διακοπή του πρωταθλήματος και θα επαναλάβουν τις θέσεις τους στις συναντήσεις τους με τον Γιώργο Βασιλειάδη. Με βάση όμως τα δεδομένα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή, θεωρείται απίθανο να γίνουν αγώνες πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο. Στη συνέχεια υπάρχει η διακοπή για τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας με την Ελβετία και την Αίγυπτο κι έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι η σέντρα να πραγματοποιηθεί το διήμερο 31 Μαρτίου – 1η Απριλίου.