Νεκρή βρέθηκε η πρώην πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης Ιωάννα Χρουσαλά Μπιλίση.

Η σορός της βρέθηκε στην περιοχή του Κτήματος Καραγκιόζη στην Επανωμή λίγο μετά τις 14.30. H άτυχη γυναίκα βρέθηκε πνιγμένη σε θαλάσσια περιοχή.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για να αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. H σορός της 71χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Ιωάννας Μπιλίση, θα αναλάβει το Λιμενικό Σώμα.
Η υπόθεση πάντως αναμένεται να πάρει νέα τροπή αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμά της, στοιχείο που συνηγορεί στην εκδοχή της αυτοχειρίας. 

Η συμβολαιογράφος, στο σημείωμα δεν ανέφερε τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοκτονία, ενώ ζητούσε συγγνώμη από τα δύο παιδιά της για κάποια κληρονομικά θέματα.  
Σημειώνεται ότι το Νοέμβριο, εις βάρος της  είχε ασκηθεί εις βάρος της κακουργηματική ποινική δίωξη έπειτα από καταγγελία για υπεξαίρεση χρημάτων από πλειστηριασμούς περίπου 500.000 ευρώ.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για την υπεξαίρεση, η ίδια είχε πει: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που εμπλέκουν το όνομά μου, δηλώνω ότι είναι ανακριβή και παραπλανητικά, καθώς δεν οφείλεται εκ μέρους μου κανένα απολύτως ποσό στο Ελληνικό Δημόσιο. Είμαι έτοιμη κάθε στιγμή να παράσχω τεκμηριωμένες εξηγήσεις για αυτό εφόσον κληθώ από τα αρμόδια όργανα, και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Πηγή: Thessnews, thestival